ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Новости при леглата

Michaela Štěpánková
25.4.2024

Доминиращият елемент на почти всяка спалня е леглото. В Expedo.bg предлагаме богат избор от легла, които редовно обновяваме, за да може от нас,  всеки да избере.

Имате малък апартамент или къща и имате нужда от легло с място за съхранение? Харесвате  ли  семплият и непреходен стил? Или копнеете за модерна и цветна мебел, която да озари вашата спалня? Ние имаме правилния избор за всеки!

Новости при леглата

Нека заедно да разгледаме някои от новите продукти в нашия електронен магазин:

1.    Тапицирано легло-boxspring LANTA

 Едно от най-популярните и най-удобни легла е боксспринг. Освен красивия си дизайн, леглото, впечатлява и с мястото за съхранение, което е под двете спални повърхности с голяма стабилност. По-високата табла е чудесна за релаксация, например за удобно четене на книга. Можете да намерите нашето легло в много цветове и размери, така че да се вписва във всеки интериор.

LANTA.jpg (119 KB)

2.    Спалня DALEN

Спалнята впечатлява със своя семпъл и модерен стил, допълнен от вградена плоскост с нощни шкафчета. Леглото е изработено от висококачествен материал и благодарение на голямото място за съхранение е чудесен избор за вашия дом. Спалнята може да бъде допълнена с други продукти от гамата  DALEN.

DALEN.png (632 KB)

3.    Легло DALLASO

Легло DALLASO е със семпъл и модерен стил, който се вписва във всеки интериор. Изработено е от висококачествена борова дървесина и обработено с лак за дълъг живот на продукта. С три цвята за избор и много размери.

Леглото може да бъде допълнено с чекмедже под леглото, което осигурява голямо място за съхранение и е лесно за боравене, благодарение на малките въртящи се колела.

 DALLASO.jpg (107 KB)

4.    Тапицирано легло ELIZA 2

Eliza е удобно и дизайнерски интересно легло с декоративна табла и вградено LED осветление. Предимството на леглото е мястото за съхранение, идеално за малки апартаменти. Комфортният сън ще бъде осигурен от матрак допълнен с топер. Предла га се в  много цветови варианти, от които да избирате, размер и ориентацията на страните на леглото.

ELIZA.jpg (106 KB)

5.    Спалня LINTON

Спалня LINTON,  впечатлява с високата табла и красива изработка. Изработена е от качествени материали и ще придаде топъл и уютен вид на Вашия дом. Таблата на леглото е  тапицирана, която гарантира комфорт по време на почивка. Имате възможност за избор на нощни шкафчета с LED осветление към леглото. Освен това можете да допълните спалнята с просторен гардероб или скрин от същата серия.

LINTON.jpg (136 KB)

СЪВЕТ: Използвайте нашите услуги и се насладете на безпроблемно пазаруване

Expedo предлага широка гама от допълнителни услуги. Независимо дали става въпрос за транспорт, връщане, сглобяване или дори извозване на старите ви мебели. Пазарувайте от уюта на дома си и се насладете на безпроблемно пазаруване!

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни