ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Сезонът на пикниците започна: Съвети какво да вземете със себе

Eliška Kašperanová
2.5.2024

Слънцето най-после стопля и огрява, поляните са цъфнали, а птиците ни събуждат сутрин със своите песни. Това е сигурен знак, че сезонът на пикниците е в разгара си. Независимо дали планирате романтична среща в парка, семеен излет сред природата или празненство с приятели, пикникът е чудесен начин да се насладите на прекрасното време и да прекарате време с любимите си хора. Но какво да вземете със себе си, за да бъде пикникът перфектен? В тази статия ще Ви предложим няколко съвета какво не трябва да липсва в кошницата Ви за пикник.

Сезонът на пикниците започна: Съвети какво да вземете със себе

Най-важното е удобството при сядане

Най-важното е, разбира се, удобството при сядане. Ако нямате одеяло за пикник, обикновен чаршаф или постелка ще ви свърши работа. Не забравяйте възглавници или одеяла, за да имате нещо, на което да се настаните удобно. Ако отивате на пикник с деца, вземете със себе си сгъваеми столове, за да им е по-лесно да се хранят и играят.

Храна и напитки

За пикника не трябва да липсва вкусна храна и освежаващи напитки. Закуските трябва да са лесни за сервиране и в идеалния случай предварително приготвени от вкъщи, така че да не се налага да приготвяте нещо по време на разходката. Можете да си приготвите багети, сандвичи, плодови или зеленчукови салати. Важен е и приемът на течности. Така че не забравяйте да пиете много вода, лимонада или чай. Ако искате да опитате специални напитки, вдъхновете се с нашата статия

„5 съвета за летни напитки, които ще Ви освежат“. Кошницата за пикник е идеален избор за лесно пренасяне на освежителни напитки, в която можете да опаковате прибори и други неща от първа необходимост за пикник.

picnic food.jpg (223 KB)

Забавление за цялото семейство

 Пикникът не би бил пълен без забавни игри. Ако имате деца, вземете фризби, топка, хилки за бадминтон или настолни игри. Ако имате преносимо радио или тонколона, можете да пускате песни от предварително подготвен плейлист за пикник като фонова музика. Музиката прави атмосферата приятна и зарежда с добро настроение. Освен това определено ще оцените и предложението да си вземете нещо за четене, било то книга или списание.

Преди всичко се насладете на времето, прекарано с любимите хора.

Последни съвети

  • Проверете прогнозата за времето.
  • Тръгнете рано: Ако искате спокойствие и пространство, тръгнете за пикника рано сутринта.
  • Изберете си подходящо място за пикника: идеален е парка, гората, или поляна с подходяща сянка.
  • Не забравяйте и препарат срещу насекоми.
  • Почистете отпадъците след пикника: Оставете мястото след себе си чисто.
  • Най-важното е да се насладите на времето прекарано с любимите хора.

picnic fun.jpg (174 KB)

Бонус съвет:  Ако искате да направите своя пикник специален, опитайте да подготвите свое собствено меню за пикник. Можете да се вдъхновите от рецептите, от цял ​​свят и да създадете уникално гастрономично изживяване.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни