Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Тенденции в мебелите: Цветът на година 2022

Very Peri! Познавате ли този нюанс на лилаво, който беше обявен за цвят на 2022 година? Не му липсва увереност и креативност. Комбинацията от постоянството на синьото, съчетан с червеното, създава страхотен цвят под формата на модерен лилав оттенък - Very Peri. Вдъхновете се и се възползвайте от промяната на цвета с всичко във вашия интериор.

 Тенденции в мебелите: Цветът на година 2022

Pantone Colour Institute

Pantone Color Institute е компания с дълга история със седалище в Ню Джърси. Традицията на цвета на годината датира от 2000 г. Самият избор на нов цвят за следващата година се обявява в Лондон, където са поканени модни специалисти, графици, дизайнери и други експерти в тази индустрия. Самият избор се влияе от времето и значението на самия цвят. Какво трябва да донесе новата година, какви промени или развитие. Новият цвят впоследствие задава тенденцията в света на модата и дизайна

very peri.jpg (24 KB)

Значението на цвета през 2022

Какво се крие в посланието на цвета Very Peri от синята палитра? Той символизира динамичната промяна, през която преминава светът. От интензивната изолация, през смелостта, адаптация към промяна, за да незабравяме какво наистина има значение. Цветът също така има за цел да свърже виртуалния свят с реалността на ежедневието.

Ексклузивният цвят е нов нюанс на синьото с червено-лилав оттенък. Името Peri произлиза от цветето Зеленика, което се характеризира със своите малки синьо-виолетови цветове.

110650.jpg (159 KB)

Цветът  Very Peri в интериора

Лилавото понякога може да бъде много импулсивно и динамично. За дизайнерите е истинско предизвикателство да включат цвета Very Peri в интериора. Интериорът може да се оживи като създаде оригиналност и определен чар в него. Препоръчваме да използвате лилавите тонове в по-малки помещения, мебели и декорации.

BG.png (82 KB)

Дизайнерите веднага след като беше обявен новият цвят, започнаха да експериментират и да създават изключителни цветови схеми. Открийте екстравагантни комбинации:

Balancing Act

Първата цветна палитра, показва естествеността и баланса между топли, и студени тонове. Това са тоновете на лотос, роза от глог, бъз и нюанс на глина.

The Star of the Show

Звездна комбинация с елегантни неутрални цветове, които изразяват изтънченост.

Wellspring

Хармонична палитра с фини естествени нюанси на зелено в комбинация, с  Very Peri.

Amusements

Закачлива комбинация с нюанси на розово, която изразява радост и лекота.

pantone colours combination.jpg (98 KB)

Комбинирайте, но не променяйте

При избора на мебели или декорации в оттенък Very Peri  бъдете внимателни. По-скоро го използвайте за по-малки пространства и комбинирайте със светли тонове. Помислете за това особено в малките апартаменти. Разумно ще бъде и да използвате и гореспоменатите цветове, които също могат да се комбинират във всеки интериор. Чудесни цветове за хол, офис и спалня.

На работното място този цвят насърчава творчеството и креативността, докато в спалнята  успокоява след натоварен ден. Интересни  дизайнерски изделия са фотьойлите, пуфовете или декоративните възглавници в цвят Very Peri. По-приключенски настроените хора могат да вземат дивани или легла в този нюанс.

219864.jpg (171 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни