Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Вдъхновение от Expedo: Дизайнерски дом според Барбора Стржитеска

Eliška Kašperanová
16.4.2024

В тази статия заедно ще бъдем вдъхновени от дизайнерския дом според инфлуенсърката Барбора Стржитеска. Барбора става известна в риалити шоуто „Likehouse 1“ и оттогава е активна предимно в Instagram и Tiktok, където описва ежедневието си, а след раждането на сина си се фокусира и върху съвети за майки. Радваме се, че мебелите от Expedо са част от този модерен живот.

Вдъхновение от Expedo: Дизайнерски дом според Барбора Стржитеска

В хола има три продукта от нашия електронен магазин, които са от една и съща колекция SOVA, която се предлага в три цветни варианта. Нека ги представим един по един.

Първият от тях е холна маса SOVA в бяло. Това е модерна маса с място за съхранение под формата на чекмедже и отворен рафт. Високите метални крака осигуряват стабилност и здравина. Тя е идеален избор за по-малки всекидневни, благодарение на ефирността си и светлия цвят.

coffee table.jpg (173 KB)

Другият продукт, който Барбора има от нас е ТВ маса SOVA . Предлага много място за съхранение под формата на два шкафа с врати и отворен рафт, под който има чекмедже. Подобно на холната маса, той е с високи метални крака, които придават на масата стабилност и здравина.

 tv stand.jpg (104 KB)

Последният продукт от тази серия, който Барбора избра от нас, е скринът SOVA 2, включващ място за съхранение под формата на три просторни чекмеджета с три шкафа със заключващи се врати, зад които има три рафта. Скринът предлага място за съхранение не само вътре, но можете също да проявите креативност с поставянето на декоративни аксесоари директно върху горната част на скрина. Няма граници за творчеството. Може да бъде ваза с цветя, фигурки, свещи или картини. Декорациите  могат да бъдат избрани според сезона.

chest of drawers.jpg (137 KB)

Барбора избра и два продукта за детската стая. Първият от тях е детски гардероб DORA в бяло. Вътре има много място за съхранение под формата на рафтове, релса за дрехи и едно чекмедже. Вторият продукт е рафт IGOR, също в бяло. Той предлага голямо пространство за съхранение, което може да се приспособи с помощта на панери и кутии с детски мотиви. За децата етажерката може да се използва и като изложба на любими играчки или книги.

children room.jpg (146 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни