Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

10 съвета за дивани и канапета в малките жилища

Разгледайте нашите дивани и канапета, които блестят с елегантност и комфорт, а също така са идеални за малки интериори. Предлагаме ви 10 съвета за малки дивани и канапета, които са подходящи и за спалня, свързана с всекидневната.

10 съвета за дивани и канапета в малките жилища

Преди да направите своя избор, се съобразете и с цвета. Изберете светли цветове за малък апартамент, които визуално увеличават пространството и добавят свежест. Избягвайте много цветови контрасти. Приложете по-ярки цветове към по-малките области, като аксесоари.

1.      Ъглов разтегателен диван PARMA

Разгледайте модерната тапицерия от рипсено кадифе, която ще добави елегантност към всекидневната и е лесна за поддръжка. Седалката включва място за съхранение и разтегателен механизъм, благодарение на който можете лесно да я превърнете в легло. Комфортът се осигурява от удобна седалка, с пълнеж от T-35 PUR пяна и приятна кадифена материя, с която е тапицирана. Цялата конструкция се поддържа от ниски крака. Ориентацията на ъгъла е универсална - така че вие ​​я определяте  по време на сглобване.

236917.png (420 KB)

2.      Разтегателен диван LINT 3

От пръв поглед диванът впечатлява с практичния рафт за съхранение на дребни неща. Седалката включва място за съхранение и разтегателен механизъм, благодарение на който можете лесно да я превърнете в легло. Комфортът се осигурява от удобна седалка, с пълнеж от T-28 PUR пяна и приятна тапицерия, покриваща седалката. Подлакътниците имат вградени рафтове за съхранение и място за табуретки, които са част от седалката.

236629.png (283 KB)

3.      Ъглов разтегателен диван WELTA

Диванът ще Ви впечатли от пръв поглед с изчистения си дизайн. Изработен е от качествени материали. Седалката включва място за съхранение и разтегателен механизъм, благодарение на който можете лесно да я превърнете в легло. Комфорът се осигурява от удобна седалка, с пълнеж от T-28 PUR пяна и приятна тапицерия, покриваща седалката. Цялата конструкция се поддържа от ниски крака. Ориентацията на ъгъла е универсална - така че вие ​​я определяте  по време на монтажа, в уюта на вашия дом.

138984.png (560 KB)

4.      Диван NEMEA

Ще се влюбите в елегантния дизайн на диван Nemea от пръв поглед. Неостаряващата комбинация от тапицерия и дърво е подходяща за всекидневни в много стилове. Дървената рамка на седалката осигурява здравина и стабилност. Пълнежът под формата на дунапрен T30 предлага удобно сядане. Разтегателния механизъм ще ви помогне за оформянето на легло. Диванът разполага с практично място за съхранение. Можете да избирате от няколко цветови декора.

216986.png (951 KB)

5.      Тапициран диван ALMARA 2

Удобен диван с модерна визия. Здравината и стабилността се осигуряват от качествено изработена конструкция. Стои на високи крака, които придават повече стабилност и здравина. Диванът е изцяло тапициран, така че ще изглежда добре дори в пространството. Можете да избирате от няколко цветови варианта. Благодарение на своите размери, той ще бъде незаменим във всяка малка всекидневна.

235549.png (150 KB)

6.      Тапициран диван SMOLA

Тапицираният диван ще ви впечатли от пръв поглед със своя изчистен дизайн. Седалката включва място за съхранение и разтегателен механизъм, благодарение на който можете лесно да я превърнете в легло. Комфортът се осигурява от удобна седалка, с пълнеж  от пружини faliste  и HR пяна. Благодарение на ширината си от 260 см е подходящ и за по-малки помещения.

230990.png (1.04 MB)

7.      Ъглов разтегателен диван ALEX

Изчистените линии на диван Alex ще се превърнат в украса на всеки хол. Здравината и стабилността се осигуряват от качествено изработена конструкция. Сгъваемата седалка е тапицирана с много приятна на допир материя. Конструкцията е с пълнеж от PUR пяна T30, която предлага комфорт при почивка и релакс. Включва място за съхранение и разтегателен механизъм. Изцяло тапицираният диван може да се постави навсякъде в помещението.

236549.png (760 KB)

8.      Ъглов диван TOMASSO

Ъгловият диван Tomasso включва място за съхранение и разтегателен механизъм. Благодарение на това можете лесно да създадете легло. Седалката е с пълнеж от удобни пружини Faliste, заедно с пяна T3040, а за гърба ви се грижи удобна облегалка с пълнеж от пяна T2542. Можете да избирате от няколко варианта на тапицерия.

212388.png (1.07 MB)

9.      Диван AVEN

Семпли изчистени линии, допълнени от контрастиращи възглавници. Здравината и стабилността на диван Aven е гарантирана от добре изработената конструкция. Повърхността за сядане, е с пълнеж  от пяна T25,  която ще ви осигури приятно седене. Лесно може да го приспособите като легло. Благодарение на тези характеристики, той предлага функционалност, комфорт и стилна визия. Можете да избирате от няколко цветови декора. Диванът е разтегателен, идеален за гости.

132219.png (1.28 MB)

10.      Разтегателен диван RAMI 2

Диван Rami 2 впечатлява от пръв поглед със своята модерна и семпла визия. Качествената конструкция гарантира здравина и стабилност. Тапициран е с нетрадиционна кадифена материя. Пълнежът се състои в комбинация от пружини bonell заедно с пяна T30. Благодарение на разтегателния механизъм, можете да превърнете дивана в легло. Включено е място за съхранение. Стои на ниски  крака за по-голяма стабилност. Възможност за избор на различни варианти, на тапицерия.

235723.png (781 KB)

 

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни