Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

3 + 1 съвета с безплатни приложения за интериорен дизайн

Планирате ли цялостна реконструкция, незначителни модификации или реорганизация на интериорните мебели? Не е нужно да търсите професионални дизайнери веднага, подходящото приложение е достатъчно за вас и можете лесно да се справите сами с всичко. Пазарът предлага неизчерпаем брой приложения, игри за дизайн или интериор на цели къщи. Подбрахме за вас 4 приложения, които са лесни за ползване и предлагат безплатна версия.

3 + 1 съвета с безплатни приложения за интериорен дизайн

Вдъхновете се от няколко възможности, които ще ви помогнат да превърнете една идея в по-реалистичен изглед. Независимо дали планирате трансформация на къщата си или искате да съкратите времето, тези приложения ще ви забавляват.

1. Floor Plan Creator

Можете да създадете точни и подробни планове на пода, включително интериорни мебели, с приложението Floor Plan Creator. Благодарение на лесните функции можете да зададете всякаква форма за къща, бунгало или многоетажна къща. Приложението автоматично изчислява периметрите, площите, но също и размерите на избраните мебели.

С няколко кликвания ще разберете дали мечтаният от вас диван, маса или мебели за хол ще се впишат във вашата нова и променена дневна. Лесното и ясно приложение предлага и 3D изглед. За всички компоненти можете да промените цвета, декора и размера според собственото си пространство.

patro.jpg (141 KB)

2. Pallete Home

Благодарение на приложението за виртуално планиране Pallete Home можете лесно да създадете дизайн за стая или цял етаж. Първата стъпка е  да изберете размера и формата на стаята, след което поставяте прозорците и вратите. Можете лесно да изберете цвета на стените и декора на пода. След това просто поставете различни мебели и декорации според вашето въображение.

Класическият 2D изглед се допълва от размери, които могат да бъдат свободно модифицирани. Програмата е много интуитивна и с едно щракване предлага 3D изглед на стаята.

3. 3D Конструктор кухни Bplanner

Бърз и удобен начин за проектиране на кухня с трапезария. Станете интериорен дизайнер за известно време. Kонструктор кухни Bplanner предлага много функции в безплатната версия. Изборът на цветове за стените и подовете е нещо разбираемо. Можете също така лесно да изберете местоположението на прозорците и вратите, техния цвят или модел на дръжки.

Богатото предложение на кухненското обзавеждане включва също уреди, аспиратори, индивидуални шкафове, трапезни маси и столове. Относително лесна работа, детайлно оразмеряване в 2D и визуализация в 3D предлагат всичко необходимо за проектиране на кухнята.

kuchyn.jpg (73 KB)

4. AirMeasure - AR Tape Measure & Ruler

Нямате под ръка метър и трябва да измерите мястото за поставяне на нов шкаф или маса? Простото приложение Plumb-bob използва технология за добавена реалност за измерване на реални неща с помощта на камерата на вашия смартфон. Plumb-bob съчетава 3 инструмента в едно - шублер, отвес и измервателна лента.

Лесен за използване и функционален инструмент измерва свободното пространство и размерите на самите мебели. Изобилието от светлина и точно избраната начална и крайна точка са задължителни.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни