15% отстъпка на всички мебели с код EXPEDO15

Бестселъри при диваните

Изборът на най-добрия диван за вашия дом, не винаги е лесна работа, затова с тази статия сме подготвили за вас селекция от най-продаваните ни продукти, а накрая малко новини. Ако все още се чудите кой да изберете, се надяваме с днешната статия да ви улесним в търсенето и избора.

Бестселъри при диваните

1.      Ъглов разтегателен диван PALERMO

Първият от нашите бестселъри е просторният ъглов разтегателен диван PALERMO. Можете бързо да трансформирате този диван като легло, ако имате чести посетители у дома. Да изберете ориентацията на ъгъла му - т.е. от дясната или лявата страна според нуждите ви. Можете също така да избирате от различни материи и цветни комбинации, така че да пасне идеално във вашия дом.

119131_6.webp (141 KB)

2.      Разтегателен диван в П-образна форма WELTA

Като втори ви представяме разтегателния диван в П-образна форма WELTA. Той е много популярен заради семплия си стил. Благодарение на разтегателния му механизъм,  можете бързо и лесно да го разгънете, и да го оформите  като легло,  при неочаквани гости. Както при предишния диван, така и при този, можете да избирате цветни комбинации. Конструкцията му е изработена от масивна дървена рамка. А като бонус към този диван, ще получите големи възглавници със свалящ се калъф с цип.

139000.webp (125 KB)

3.      Тапициран диван Lisa

Тапицираният диван Lisa се отличава със семплите си линии. Въпреки че диванът не е от най-големите, той може да се разгъне под формата на легло и да се използва всекидневно. Голям плюс е дървената му конструкция, която гарантира стабилност, а пълнежът от дунапрен ще се погрижи за вашия комфорт. Със сигурност ще оцените възможността да съхранявате различни спални принадлежности в мястото за съхранение. Както при останалите, и тук можете да избирате цветове. Материята, която е използвана е много приятна, лесна за почистване и устойчива на абразия.

119108_3.webp (36 KB)

4.      Диван в П-образна форма PALERMO

Диванът в П-образна форма PALERMO със сигурност ще бъде оценен от тези, от вас, които обичат да организират големи семейни събирания или различни срещи с приятели. Този диван е много просторен и подобно на останалите, може да се разгъне под формата на легло. Стои елегантно в пространството и красиво ще подчертае стила на вашия дом. Отново можете да избирате от различни цветни комбинации. Затова вярваме, че всеки ще намери своя стил.

116343.webp (94 KB)

И накрая, бихме искали да ви запознаем с няколко новости, които са сред новите ни фаворити.

5.      Диван в П-образна форма PESTOS 2

Този диван в П-образна форма PESTOS 2 ще Ви впечатли от пръв поглед със своя изчистен дизайн, и ще пасне идеално във всеки дом. Отново можете да избирате различни цветни комбинации и да определяте ориентацията на ъгъла – така както ви е удобно. Диванът включва място за съхранение и разтегателен механизъм, който моментално превръща дивана в легло при неочаквани гости. Цялата му конструкция се поддържа от високи масивни дървени крака. Със сигурност ще се зарадвате, че към него са включени декоративни възглавнички и разбира се, както при предишните, можете да изберете цветовия му дизайн.

147961i_3.webp (52 KB)

6.      Диван VELIN

Този диван VELIN ще ви очарова със своята елегантност и модерен външен вид, той ще се впише идеално в по-малки пространства, при което ще бъде максимално функционален. Дори седалката може лесно да се превърне в легло, благодарение на разтегателния механизъм, а мястото за съхранение, определено ще ви бъде полезно. Конструкцията му се поддържа от крака в естествен цвят, не прави изключение от останалите дивани и възможността за избор на цветни комбинации.

147743i_3.webp (49 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни