15% отстъпка на всички мебели с код EXPEDO15

Червени доставки в България и Германия.

Markéta Etrychová
27.1.2021

През 2020 г. беше година на големи промени и напредък. В средата на годината тържествено отворихме 2 нови клона на Балканския полуостров. В Румъния и България. През втората половина на същата година се подготвяхме да завладеем и Запада. В Германия също отворихме нов клон.

Червени доставки в България и Германия.

Как започна всичко…

Expedo досега работи в Чешката република повече от 11 години. Безбройни часове на труд и упорита работа, бяха заменени от успех под формата на откриване на втори клон в Словакия. Следващото разширяване не закъсня. Трето, Expedo отвори складове в Унгария. Миналата година се разширихме с още 3 клона. В Румъния, България и Германия. Какво можем да очакваме с нетърпение след това?!

Как  растат клоновете…

Внимателен персонал се грижи за гладкото протичане и навременните доставки на Балканите. От основния ни склад близо до Букурещ, червените доставки на редовни интервали, доставят в Румъния и България.

В съседна Германия понастоящем също се снабдява от нашите надеждни автомобили. Доставките Expedo могат да се видят в цяла Германия  всеки работен ден.

BG.png (82 KB)

След време ще увеличим броя на служителите и автопарка, така че да можем да доставяме всички поръчки бързо и удобно за максимално удовлетворение на клиентите ни.

Кaк изглежда e-магазинът…

 Можете да посетите всеки от нашите електронни магазини от всяко кътче на страната си, просто кликнете върху Expedo.cz https://www.expedo.cz/  и кликнете върху държавата в горния десен ъгъл. Открийте новините, които сме ви подготвили в Expedo DE и Expedo BG. Освен това е безплатно, по всяко време и навсякъде

 

Новини от януари, можете да намерите в категориите спални, бани или плъзгащи се врати

1i.jpg (636 KB)2i.jpg (746 KB)3i.jpg (170 KB) 4i.jpg (624 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни