Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Четири стъпки как да изберем детско легло?

Сънят е важен. Това е старо познато нещо, което родителите вече насаждат на децата си. Следователно е разбираемо, че когато избирате легло за дете, имате много въпроси и не знаете как да постъпите. Прочетете статията ни и тя ще ви помогне. За удобен сън дължината на леглото е с 20 см по-голяма от ръста на детето. В този случай можете да купувате легло  всяка година или дори всеки месец. Не се страхувайте да купите голямо легло за малко дете. За най-малките има бариери на леглото или дълги цилиндрични възглавници, с които можете да създадете меки огради за детето в леглото, като по този начин да предотвратите падането им от леглото.

Четири стъпки как да изберем детско легло?

1. Конструкция на леглото

Колкото по-обикновено, толкова по-добре. Ще оцените обикновения дизайн и лесно почистващите се  материали при всяка възраст на детето. Следователно идеалният материал е масивно дърво и ламинат с гладка повърхност. Не наблягайте на тапицерия. Най-вероятно след няколко години употреба тя ще промени цвета и формата. Когато избирате легло за деца, помислете за ъглите  и острите ръбове. Те могат да наранят по-малките деца. Ако имате повече място в  детската стая, подходящо избраното легло може да удовлетвори вашите нужди. С  чекмеджета под леглото или, в случай на двуетажните легла, с голям брой шкафове, свързани с леглото. Двуетажните легла или тези с допълнителни легла ще бъдат оценени от по-големите деца и техните приятели, когато остават да спят. По-малките деца ще оценят леглата с покрив - универсално място за безопасност, което след минута ще се превърне в бункер.

119678.jpg (58 KB)

2. Решетка за детско легло

Докато децата спят в съня си се въртят, нашата дървена ламелна решетка ще ги предпази от евентуални падания, от леглото.

3. Матрак

Много по-важно от инвестицията в решетка е тази за детски матрак. Леглото и решетката могат да бъдат наследени от деца в продължение на няколко поколения, но всяко трябва да има нов матрак.

Детският матрак трябва да е със средна твърдост и по-здрава конструкция. Зоналните матраци, които са популярни за възрастни, не са подходящи за децата. Това е главно защото децата не само растат, но и се въртят на матрака по време на сън. Матраци с перящо се покритие и PUR пяна са сред най-добрите варианти за кошара.

Поръчайте бързо!

Всяка стъпка ви приближава до най-доброто легло за вашите деца. Качественият сън е само на няколко кликвания от вас. Мебелите Expedo ще ви доставят поръчката безплатно и можете също да поръчате, и доставка на по-високи етажи.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни