БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на всичко за поръчки, направени от 10 до 21 април | Пазарувай СЕГА!

Ден на детето: Детски кът в хола

Международният ден на детето се отбелязва на 1 юни. Това е важен празник, който ни напомня за правата и нуждите на децата. Целта е да се подпомогне тяхното образование, здраве и щастливо развитие. Децата се чувстват по-сигурни и защитени, когато са близо до родителите си. Те могат да се обърнат към тях по всяко време, да поискат съвет, да споделят своите мисли, чувства и преживявания. Ето защо децата предпочитат да играят близо до родителите си. Родителите могат да насърчават и подкрепят децата в техните игри и дейности.

Ден на детето: Детски кът в хола

Поради тези причини е препоръчително да изберете място за игра в стаята, където семейството прекарва най-много време. Зарадвайте децата и им подгответе детски кът в хола!

Преди да започнете да обзавеждате детския кът, седнете с децата и поговорете как биха си представили своето място в хола. Нека споделят своите мисли и желания за това как трябва да изглежда тяхното пространство. Това ще ви  вдъхнови и ще въвлече децата да творят.

 

children's play area.png (1.10 MB)

 

Съвети и трикове за създаването на вълшебен детски кът в хола:

  1. Определете подходящо място – изберете подходящ кът или част от хола, която да запазите за децата. Изберете зона, която е безопасна и достатъчно просторна за игри и занимания на децата.
  2. Ограничете пространството – използвайте различни елементи като рафтове, кутии, детски мебели или килими, за да отделите визуално детския кът от останалата част, от хола. Децата вероятно ще играят навсякъде, но създаването на граница между детската зона и всекидневната е важно по отношение на организирането и съхранението на играчките. Никой не иска да стъпва върху играчките вечер. Затова им направете ясни правила, къде играчките не могат да бъдат вечер.
  3. Улеснете децата да организират и почистват играчките си – изберете заедно с децата място за съхранение на техните играчки или друго детско оборудване. Използвайте детски кутии, рафтове, шкафове или стойки, за да поддържате детския кът чист и организиран.
  4. Изберете семпъл дизайн – използвайте неутрални, ненатрапчиви цветове, обикновени шарки и едноцветни мотиви, така че всичко да е просто и лесно съгласувано с всекидневната. Можете да комбинирате цветовете в детската стая.
  5. Обзаведете детския кът с детски аксесоари – сладките детски възглавнички и одеяла ще направят пространството уютно, ще привлекат вниманието на децата и ще създадат радостна атмосфера.
  6. Не забравяйте за комфорта и забавлението – сложете маса и стол, и създайте прекрасно пространство за рисуване, творчество и други креативни дейности. Добавете удобен фотьойл или пуф, подходящ за почивка, разглеждане и четене на книги. 

Вдъхновение при обзавеждане на детски кът:

Детска етажерка MERTU 2 – практична и функционална етажерка в модерен стил във формата на къща. Включва отворени рафтове, два шкафа, което гарантира просторно място за съхранение.

Children's shelf MERTU.png (201 KB)

Детски скрин RIA – Елегантният детски скрин впечатлява със своите изчистени линии в скандинавски стил. Скринът предлага голямо място за съхранение под формата на един шкаф и едно просторно чекмедже. 

children's chest of drawers RIA.png (119 KB)

Детска палатка TEEPEE – идеално място за игри и почивка. Прозорец със затваряща щора, мека подложка и възглавници. Това ще създаде изключителен комфорт на вашите деца.

baby tent.png (247 KB)

Пуф RIO – мек и удобен детски пуф в неутрални цветове. Комфортът при седене е  невероятен за четене на книги.

Sitting bag RIO.png (95 KB)

 

 

Не забравяйте, че един ден, когато децата пораснат, ще се преместят в своето царство и ще затворят вратата пред вас. Насладете се изцяло на времето, когато децата са още малки и можете да прекарате заедно с тях, възможно най-много моменти.

Създайте безопасно и игриво пространство за децата в хола. Ще се убедите, че детският кът ще бъде оценен не само от децата, но и от родителите.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни