Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Детско легло - къща - сбъдната мечта за деца и родители!

Децата обичат бункери, скривалища и всякакви къщи, в които фантазиите им се превръщат в реалност. Легло във формата на къща е хитро решение. Децата ще получат място за игра през деня и с удоволствие ще си легнат вечер.

Детско легло - къща - сбъдната мечта за деца и родители!

Детско легло във формата на къща - тенденция, за която ще сте благодарни!

Този модерен стил е от популярния скандинавски дизайн, който разчита на минимализъм и безвремие, без да изглежда скучен. Използвани са  предимно естествени материали и по никакъв начин не запълва пространството, а напротив, придава му ефирност. Леглото е доказателство за това. Не само изглежда красиво в стаята, но има няколко практически предимства за децата и за вас:

  • Безопасно е благодарение на ниската зона за спане.
  • Детето не се нуждае от вашата помощ. То само влиза и се качва в креватчето, което спомага да се развие независимостта.
  • Както вече споменахме, през деня креватчето може да функционира като бункер за игра.

В Expedo можете да изберете размера и цвета на  детското легло, за да пасне идеално на вашия интериор.

Как тенденцията ще се превърне в оригинален кът, който никой друг няма?

Детското легло с покрив изглежда красиво само по себе си, но в същото време осигурява идеално пространство за детското творчество.

detska-postylka-1_opt.jpg (63 KB)

Можете да го украсите с флагове, които ще съответстват на цвета на друго оборудване, ловци на сънища или изкуствени цветя. Ако децата ви не могат да заспят в пълен мрак, увийте дървените призми с лампички. Много впечатляваща е верига с крушки, която също се вписва в скандинавския стил, но памучните светлинни топки ще бъдат по-безопасни за децата.

detska-postylka-3_opt.jpg (62 KB)

Небесата над леглото ще бъдат оценени особено от малките принцеси. По-големите деца по-скоро ще харесат затъмнения брезент, който ще превърне леглото им в бункер, но в същото време благодарение на него те ще могат да се отдадат на необходимата почивка през деня. Ако оставите детето да спи до полуотворен прозорец, но се борите с насекоми, всичко, което трябва да направите, е да хвърлите фина мрежа или завеса над леглото.

detska-postylka-2_opt.jpg (70 KB)

Рамките за легло също намират практическо приложение. На тях можете да закачите закачалки с дрехи, готови за сутринта, или дори джобчета с всички важни неща, така че по-големите деца да се грижат за себе си сутрин и да ви осигурят поне 30 сладки допълнителни минути сън.

Съвет от Expedo:

Можете да поръчате  детско легло с покрив без матрак и да го превърнете в малка зона за игра с кухненски бокс или работилница.

BG.png (82 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни