15% отстъпка на всички мебели с код EXPEDO15

Гардероб за малък апартамент

Можете лесно да разрешите липсата на място за съхранение дори в малък апартамент. Възползвайте се от цялото свободно пространство от пода до тавана. Вижте нашите съвети за мебели за спалня и хол на ниски цени с безплатна доставка.

Гардероб за малък апартамент

Изберете елегантен и модерен гардероб, който ще бъде ваш  практичен помощник при съхранение на дрехи и вещи. Поиграйте с цветове и стил, които ще озарят и разширят пространството ви,

Гардероб с плъзгащи врати

Независимо дали живеете в студио или двустаен апартамент, вероятно нямате свободно място. При гардеробите с плъзгащи се врати не е нужно да мислите за пространството, необходимо за отваряне. Практичното вътрешно разположение на рафтовете и релсите за дрехи, гарантира яснота. Лесното управление и тихото отваряне на плъзгащата се врата са голям плюс.

1.jpg (123 KB) 2.jpg (80 KB) 3.jpg (117 KB) 44.jpg (75 KB)

Тесен гардероб

Тесните гардероби са подходящи за малки помещения като коридори или ниши. Поради своята функционалност, могат да се поставят в дневни,  детски стаи или спални.

Можете да изберете гардероб с класическо отваряне или с плъзгаща се врата. Вътрешното подреждане винаги е адаптирано към вашите нужди. Ще намерите различни видове, с чекмеджета, рафтове и релса за дрехи.

a.jpg (215 KB) b.jpg (192 KB) c.jpg (81 KB) d.jpg (27 KB)

Гардероб с надстройка

Високите тавани насърчават използването им като свободно място за съхранение. Надстройките на гардероба са подходящо решение. Благодарение на надстройката ще създадете ново място за съхранение, на предимно малко използвани вещи или сезонни дрехи.

1a.jpg (175 KB)

Отворени рафтове

Отворените рафтове или полици в интериора създават пространствен ефект и оптически увеличават помещението. Те са идеални като преграда за разделяне на едната част от стаята, от другата.

Възможен недостатък за съхранение на дрехи при рафтовете е по-голямото прашене. Рафтът не е покрит и върху съхраняваното пране се утаява повече прах, отколкото в затворени шкафове.

Светли тонове

Когато обзавеждате малък апартамент, не е нужно да се ограничавате само до бяло. Светлите неутрални тонове покриват голяма част от гамата цветове. Любимите цветове са между светло сиво, мента или бежово.

Страхотен контраст в апартаменти с нетипична форма е като боядисате нишите в по-тъмен нюанс и оставите дървените или металните аксесоари да изпъкват.

 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Изберете гардероб с огледало, който ще увеличи пространството ви още повече.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни