Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Градински мебели: как да ги предпазите от дъжд

Градинските мебели са красиво допълнение към всяко открито пространство, добавяйки стил и комфорт. Въпреки това, те могат да бъдат податливи на повреди от различни влияния, особено от дъжд. Без подходяща защита градинските мебели могат бързо да избледнеят или да се повредят. В днешната статия ще ви покажем няколко начина, как да съхраните градинските мебели.

Градински мебели: как да ги предпазите от дъжд

1. Инвестирайте във водоустойчиви покривала за мебели

Един от най-добрите начини да защитите вашите градински мебели от дъжд, е да инвестирате във водоустойчиви покривала за мебели. Те са специално проектирани да ги предпазват от влага. Потърсете покривала, които са направени от висококачествени, издръжливи материали и пасват добре на вашите мебели, за да им осигурят максимална защита.

garden set.png (1.59 MB)

2. Използвайте восък за мебели

Восъкът за мебели е друга чудесна възможност за защита от дъжд. Той ще помогне за отблъскване на влагата и ще попречи на водата да проникне в повърхността на мебелите. Нанасянето на восък за мебели е лесно, но следвайте инструкциите на производителя.

teracce.png (1.59 MB)

3. Съхранявайте мебелите на закрито

Ако е възможно, съхранявайте градинските мебели на закрито по време на периоди, на силен дъжд или когато знаете, че няма да ги използвате за продължителен период от време. Това ще го предпази от влага и ще предотврати тяхната повреда. Ако нямате място да съхранявате мебелите си на закрито, помислете дали да не ги поставите под навес.

garden chair.png (1.18 MB)

4. Поддържайте мебелите чисти и сухи

Редовното почистване и поддръжка също могат да помогнат за защитата на вашите градински мебели. Не забравяйте редовно да почиствате мебелите с мек препарат и топла вода, и след това да ги оставяте да изсъхнат добре на слънце. Това ще предотврати натрупването на мръсотия и замърсявания, които могат да ги направят по-податливи на повреда.

garden furniture.png (1.51 MB)

Последният съвет за заключение е градинската кутия за съхранение, в която можете да съхранявате всички одеяла и възглавници като по този начин ще ги предпазите от влага.

garden box.png (1.50 MB)

Защитата на градинските мебели от дъжд е важна, за да се гарантира тяхната дълготрайност и красота. Инвестирайки във водоустойчиви покривала за мебели, използвайте восък, съхранявайте мебелите си на закрито и ги поддържайте чисти и сухи, ще защитите мебелите си, и ще им се наслаждавате дълги години напред.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни