15% отстъпка на всички мебели с код EXPEDO15

Игри за дизайн: Станете домашен дизайнер

Имате ли свободно време, вашето хоби е интериорният дизайн или ще ремонтирате апартамента си? Както и да е, ние ви предлагаме няколко съвета за  игри като дизайнер. В онлайн мрежата, можете веднага да осъществите мечтата си, която след това можете лесно да превърнете в реалност. Възстановете мебелите, променете цветовете на стените и подовете или започнете да творите от самото начало.

Игри за дизайн: Станете домашен дизайнер

От обикновени игри с лесен контрол и приятна графика със сигурност ще изберете тази, която ще ви хареса. Всичките 4 страхотни заглавия са подходящи за мобилни телефони, можете също да играете едно от тях онлайн на вашия компютър. Представете си кухня, хол или спалня.

House Flipper: Ремонт на дома

Станете интериорен дизайнер на къщи или създайте собствена компания за ремонти и преустройства. House Flipper  е безплатна игра за мобилни телефони, за един играч. Насладете се на новото приключение, в което колоритните герои на главните герои ще ви водят. Симулаторът House Flipper предлага различни места и къщи за обновяване, реконструкция и почистване.

С напредването на нивото, на играта се увеличават и броят на инструментите. Можете да отключите нови предмети с валутата Flipcouiny или с реални пари. Флипкойни, можете да получите при поръчки и продажби на обновена къща. Насладете се на моментите на почивка и релаксация с новата забавна игра, която ще ви погълне.

Dream Home: Design & Makeover

Мечтаете ли за нов дом, който сами  ще проектирате точно според вашите представи? Dream Home - Design & Makeover Game   е игра за дизайн и преобразяване, която ще ви помогне да постигнете мечтаната цел. Ще използвате неограничен брой стаи, постоянно актуализиране на различни видове къщи, стаи, както и различни декорации или мебели, пробвайте като нов интериорен дизайнер.

Модерна графика, перфектна разработка и богати цветове ще ви придружават през цялото време на играта. В процеса на играта, преминавате през няколко нива и изпълнявате различни задачи, за които получавате фиктивни пари. Покажете своите дизайнерски умения и се насладете на обновяването на дома си сега на мобилния си телефон.

2 game.jpg (193 KB)

Home Design: Amazing Interiors

Уникален интериор, но и изключителен екстериор. В офлайн играта Home Design: Amazing Interiors ви позволява да проектирате пространства за различни клиенти. Можете да реновирате, да строите нови къщи и да следвате целия процес стъпка по стъпка. Ще се научите да обзавеждате стаи с модерни мебели, да работите с цветове, шарки или осветление.

Влезте в тайнството на дизайна с безплатната мобилна игра. Някои артикули от играта обаче могат да бъдат закупени за истински пари. Намерете своя стил и пренаредете интериора и екстериора до съвършенство.

3 game.jpg (268 KB)

The Tenants

Компютърната онлайн игра The Tenants предлага много опции и широк спектър от съдържание, което ще ви забавлява с часове. Станете собственик на имот, наемете го или го преобзаведете. До 15 различни събития, които могат да се случат, много имоти и приблизително 550 различни мебели и 64 стила на подовете и цветовете на стените.

В тази игра всеки стига до определено ниво. Системата за възнаграждение е въз основа на хода на играта, благодарение на която офертата ви от предмети ще се увеличи. Изчистената графика и лесното боравене ще завладеят, дори неопитните играчи на компютърни игри.

 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Когато играете игри, не забравяйте за качествени стол ове  и маси за компютър.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни