Как да украсим малък апартамент за Коледа?

Празничното настроение в малък апартамент, направете с помощта на подходяща украса. Декорацията трябва да е елегантна, деликатна и в същото време,  да показва перфектна коледна атмосфера. За малки апартаменти изберете скромни декорации, които не заемат много място. Трябва да е практично и същевременно ослепително. Тази година Коледа се завръща към природата и минималистичния стил.

Как да украсим малък апартамент за Коледа?

Непринуденост преди всичко

Тази година Коледа ще бъде пренесена към естествените тонове и голямата умереност. Акцентът ще бъде поставен върху качествената изработка и материалите. Избягвайте изключително ярки цветове, пластмасови декорации и мигащи светлини. Посегнете към класиката, под формата на стъклени колби за дърво. Популярни са едноцветните орнаменти с елегантен блясък. Можете също да опитате дървени, сламени или хартиени. Можете да ги използвате не само за дърво, но и като декорация на прозорец, например в детската стая.

Естествени цветове съчетани със златисто

Цветната палитра се определя и от материалите, от които са изработени декорациите. Неутралните естествени тонове в комбинация с природни материали,  перфектно ще бъдат допълнени с отличителни позлатени акценти. Благодарение на тях лесно и бързо можете да постигнете празнично впечатление. Страхотно ще изглеждат и златните свещници на рафтовете или первазите. На празничната трапеза, можете да  поставите златни прибори. Заедно към това  ще ги съчетаете и със златната украса на елхата. В малък апартамент можете да украсите иглолистни клонки,  поставяйки във ваза с вода или малко дърво в саксия.

christmas table.png (1.58 MB)

Перфектни детайли

Използвайки светлинни вериги в топли цветове, към малкия апартамент, ще добави изключителна празнична атмосфера. Те правят стаята уютна и топла. Различни свещи и ароматизирани пръчици по подобен начин, ще пресъздадат необходимият празничен уют. Тенденцията от последните години са порцелановите домашни свещници, които може да поставите на скрина в хола. Любителите на коледната украса ще се зарадват на шалтетата или кърпите за баня с приятен коледен мотив.

christmas small flat.png (1.13 MB)

Коледен аромат

Кой не обича типичната миризма на ванилови кифлички, носеща се от кухнята. Ароматът на коледни сладки, носи вълшебна атмосфера, с наближаването на Коледа.  Познатите ни аромати в инериора, под формата на ароматизирани свещи, аромата на дърво, гора или коледно дърво.  Можете също така да посегнете към етеричните масла с подправки като канела, карамфил, ванилия или джинджифил.  При печене ароматите ще парфюмират целия апартамент. Не прекалявайте с ароматите в малкия апартамент. Изберете по-малко интензивни.

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни