БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на всичко за поръчки, направени от 10 до 21 април | Пазарувай СЕГА!

Какво не трябва да липсва в студентската стая?

Markéta Etrychová
26.11.2020

Децата растат, а вие трябва да модернизирате и адаптирате детската стая за тийнейджърите? Можете да изберете цели комплекти или отделни мебели. Ще ви предложим няколко съвета, които не трябва да забравяте, когато обзавеждате.

Какво не трябва да липсва в студентската стая?

ЛЕГЛО ЗА СТУДЕНТСКАТА СТАЯ

Леглото с качествена решетка и матрак е основата за пълноценен сън. Осигурете на децата здравословна и необходима почивка от всекидневното учене. Макар и пораснали, децата продължават да растат, за осигуряване на здравословна почивка и релакс е необходимо качествен матрак, като този с кокосов пласт или латекс.

Препоръчваме да изберете класическия размер на единично легло 80х200 см или 90х200 см в комбинация с ламелна решетка. В просторната стая можете да изненадате децата си с лукс под формата на легло с размери 120х200 см. Не сте избрали правилния матрак или решетка? Разгледайте нашия блог.

БЮРО ЗА СТУДЕНТИ

С напредване на възрастта на децата се увеличават и задълженията им като ученици. Масата за деца вече е малка, детето ви седи криво и се оплаква от болки в гърба?! Не можете без ново бюро. Можете да си купите "обемна" маса с регулируема височина. Ако предпочитате класика, идеалната височина обикновено е 70 - 80 см, с ширина около 90 см. Страхотно би било и Г- образна маса. Подходящи са маси с чекмедже или малък шкаф, които тинейджърът  ще използва за съхранение на книги или учебници.

СТОЛ

Времето, прекарано в учене, се увеличава с възрастта. Изборът на стол е условие за правилна стойка по време на следването. Най-подходящи са тези с регулируема височина, с подлакътници и стабилни колела. Вдъхновете се от нашите продукти в категорията детски стол. Ще намерите няколко вида столове с еко кожа, плат или мрежа. Ако имате нужда от съвет за избор на стол, прочетете статията - Как да изберем офис стол.

ГАРДЕРОБ

Още във втория етап на основното  училище момичетата и момчетата започват да се грижат повече за себе си. Искат да се харесат. Пазаруването на нови дрехи е все по-често, а това ще изисква и по-голям гардероб, в който можете да съхранявате сезонни дрехи, якета или обувки. В нашата широка гама от детски гардероби, в класически или неутрални цветове за момичета и момчета, със сигурност ще намерите своя. Можете да изберете просторен шкаф с релса за дрехи в комбинация с рафтове или чекмеджета. За малка стая препоръчваме гардероб с плъзгащи врати и огледало.

СКРИН ИЛИ РАФТ

Превърнете интериора на стаята си до съвършенство. Повече място за съхранение под формата на скринове, рафтове или полици, може да се използва за съхранение на книги, учебници или малки предмети. Можете лесно да ги съчетаете с други мебели. Никога няма достатъчно място за съхранение.

ДЕТСКИ КОМПЛЕКТ

Дизайнът не е ли вашето хоби? Пълно обзавеждане на детската стая за няколко минути и  уют във вашия дом. Да! Перфектно решение, което отнема минимум време и комфорт за вас и детето ви. Можете да закупите детски комплекти за стаята в различни цветове. Включени са скринове, рафтове или шкафове, разбира се и бюра.

pexels-photo-4144222.jpeg (176 KB)

Изберете мебели за детска стая в светли тонове. Можете лесно да ги хармонизирате с останалия интериор, начинът на подреждане оптически увеличава пространството. Стаята можете да обзаведете със специален малък диван или фотьойл заедно с лампа или малка масичка. Релакс зоната е на първо място. Детската стая е място не само за учене, но и за почивка.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: В стаята на тинейджъра в никакъв случай не трябва да липсва голямо огледало.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни