Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Какво представлява системата за тихо затваряне?

Markéta Etrychová
30.3.2021

Безшумното движение, понякога наричано система за тихо затваряне, е затварящият механизъм, който най-често се използва за плъзгащи се врати. Безшумната система за затваряне забавя движението във финалната фаза на затваряне и предотвратява силния удар. Тя повишава оперативната безопасност на вратата и осигурява гладкото без шумно спиране.

Какво представлява системата за тихо затваряне?

Къде се използва системата?

Най-често самозатварящият се механизъм се използва при плъзгащи се врати, чекмеджета за кухненски плотове или гардероби с плъзгащи се врати. При който искаме да сведем до минимум силните удари и високия шум, причинени от затваряне.

2.jpg (200 KB)

Какви са основните предимства на системата?

Тихо, плавно и меко затваряне, което се гарантира от вградения амортисьор. Шумозаглушителят е монтиран към дадената част от мебелите. Предимството е лесен монтаж, безупречна функционалност и висока надеждност.

Какъв е принципът на тихото затваряне?

Самият принцип на затваряне е лесен и ефективен. Базиран е на два противоположни амортисьора. Когато вратата се движи, амортисьорите се задействат, при затваряне малка пружина започва да действа като теглителна сила, която затваря вратата плавно и внимателно. Едната част се прикрепя към самата врата, другата към кутията или стената. Безшумната система за затваряне може да бъде монтирана на повече врати.

3.jpg (158 KB)

Кой ще оцени предимствата й?

Основните предимства са тихата и абсолютна безшумност с плавен обхват. Тези характеристики ще бъдат оценени от собствениците на малки апартаменти. Подходяща е за детски стаи или спални. Сутрин няма да събудите никого, като шумно отваряте килера, кухненските чекмеджета или вратите. Идеално решение е за студия, където една стая е едновременно като кухня, съблекалня и спалня.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни