Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Комбинирайте различни стилове трапезни столове и маси

Тенденцията от миналата година е нетрадиционния дизайн. Добавете към трапезарията нотка на оригиналност – комбинирайте различни стилове столове и маса. Да, не се притеснявайте, дали са модерни или ретро мебелите. Прибегнете към пастелните или изразените тонове в комбинация от масивно дърво и метал. Резултатът гарантирано ще ви изненада.

Комбинирайте различни стилове трапезни столове и маси

Един цвят, но в различна форма

При този случай един цвят доминира в трапезарията. Спазвайте цветовия тон само с малки разлики на всички столове за хранене. Постигате екстравагантност с форми. Заложете на столове или фотьойли с различна форма. Всеки стол може да бъде различен. Обединяващият елемент е цветът. Можете да опитате 3 + 1 или 2 + 2, където винаги 3 или 2 стола са еднакви, а други различни. Просто зависи от вашия вкус.

Една форма, но в различни цветове

Обратното на предишния вариант е същата форма на стола, но в различен цвят. Ако предпочитате този вариант, тогава имате няколко възможности. Единият е да изберете контрасти или ярки цветове. Жълти, зелени и сиви столове могат да бъдат на една маса. Широката цветова гама ще ви вдъхнови. Предпочитате по-умерена визия? Изберете един по-ярък тон и го комбинирайте с неутрални цветове като бежово, бяло или кремаво.

mix.jpg (32 KB)

Модерно и ретро

Имате ли желание и смелост? Не изхвърляйте старите столове, а ги върнете отново на „работа“. Понякога е трудно да излезете от класическия конвенционален вид на трапезарията. Класическите комплекти за хранене могат да ви уморят с времето. Ето защо опитайте комбинация от нови и стари столове с маса. Просто следвайте едно от правилата по-горе. Същият цвят и различна форма, или същата форма с различен цвят. Добавете тапицирани или метални тапицирани дървени столове. Ще създадете уникална цялост, която ще ви зарадва.

Комбинация от материали

Няма ограничения при творчеството. Любителите на промяната с нотка на дизайнерско усещане и вкус, могат да комбинират различни материали. Масивните столове за хранене често се комбинират с тапицирани фотьойли. В този случай столовете са доминиращи, само един или два. Други столове могат да бъдат изработени от масивно дърво, метал или пластмаса. Поиграйте с избора и комбинирайте всичко, което харесвате. Идеален компромис за тези, които не са решили.

chairs 4.jpg (24 KB)

Основни стилове!

Цялостният облик на трапезарията адаптирайте към избрания от вас стил в трапезарията и кухнята. Ако трапезарията е част от хола, опитайте се да помислите за стила, използван в хола. Създайте скандинавско пространство в пастелни и естествени цветове, или можете да прибегнете към индустриалния дом в черно или графитно.

Интериорът не е ли в един стил? Приложете характерни цветове в пространството на столовете за хранене. Можете лесно да съчетаете широко използваното дърво с тухлен и кремав цвят. Тази комбинация създава уютна трапезария.

Няма да сгрешите и с цветовете хромово зелено, керосин или ултрамарин. По-изразените и наситени тонове идеално пасват на светлия интериор. По-светлият ментов цвят също е популярен.

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни