БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на всичко за поръчки, направени от 10 до 21 април | Пазарувай СЕГА!

Mасивни плъзгащи врати: Как да изберем?

Притеснява ли ви липсата на място в интериора? Плъзгащите се врати са практичен помощник, главно в малки помещения. Можете да разберете какви видове има и кои да изберете от широката гама в статията.

Mасивни плъзгащи врати: Как да изберем?

Открийте магията на плъзгащите се врати. Основните предимства ясно включват:

  • спестяване на пространство
  • достъп без праг
  • тихо отваряне

Това е не само практичен, но и стилен аксесоар в модерен дизайн и много цветове. Плъзгащите врати ще намерят своето място в съблекални, антрета или спални. Винаги избирайте според оформлението на интериора.

2 вида плъзгащи врати

1. Плъзгаща врата на стената

Обикновеният вариант на плъзгащите се врати е системата за стена. Монтажът не изисква специални конструктивни модификации. Закрепвате релсите към плъзгащата се врата над горната част на рамката на вратата, вкарвате вратата в тях и я покривате с капак.

1.jpg (31 KB)  2.jpg (68 KB)

2. Плъзгаща врата в каса

Вторият, по-интензивен вариант на конструкцията е врата в каса. При проектирането на къща е важно да се вземе предвид необходимостта от вграждане на каса в стената. За допълнително вмъкване на касата в стената е необходимо да се разруши преградата и да се изгради нова. При дървените сгради се използват каси от гипсокартон, така наречените за сухо строителство.

BG.png (82 KB)

Mатериал на вратите

Ламинат

Достъпен и много често използван материал за производство на мебели. Плъзгащите се врати от ламинат са лесни за поддръжка и лесно се поправят при повреди.

Масив

Вратите от масивно дърво се характеризират с висока устойчивост и издръжливост. Мебелите от масив са уникални по своя външен вид и мирис.

Стъкло

Плъзгащите се стъклени врати намират своето място особено в баните. Атрактивната устойчивост на повърхността  е задължителна при надраскване. Стъклената врата също осветява тъмните пространства.

213803.jpg (903 KB)

Система за тихо затваряне

Безшумното затваряне или безшумната система е механизъм за самозатваряне. Той забавя движението в последната фаза на затваряне и предотвратява силен удар.

Тихото и плавно плъзгане се гарантира от вградения амортисьор, който е монтиран към частта от мебелите. Освен това инсталирането е много лесно и самата система повишава оперативната безопасност на вратата.

1a.jpg (668 KB)  2a.jpg (746 KB)  3a.jpg (210 KB)  4a.jpg (629 KB)

Изберете плъзгаща се врата точно според вашия интериор. Предлагаме много цветове, варианти на ширина и пълнеж. Независимо дали търсите врата с огледало или плътен панел, можете да изберете от нас. Освен това доставката  е безплатна, по всяко време и навсякъде.

 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Разгледайте цялата гама от плъзгащи се врати.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни