БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на всичко за поръчки, направени от 10 до 21 април | Пазарувай СЕГА!

Мебели за балкона – създайте си оазис на спокойствието

Лято е и вечерите са приятни и топли. Какво по-хубаво от това да седнете вечер на балкона с чаша в ръка и да наблюдавате нощното небе? Апартаментът с балкон има огромно предимство. И Вие ли искате да си устроите оазис на спокойствието и комфорта на открито? Ще Ви дадем съвет на какво да обърнете внимание при избора на мебели за балкона.

Мебели за балкона – създайте си оазис на спокойствието

Устойчивост спрямо капризите на времето

Дизайнът на балконското обзавеждане е много важен. Но обърнете внимание също така на качеството на изпълнение. Материалите трябва да са достатъчно устойчиви, за да издържат на продължително излаганена слънце или силен вятър.

Качественият комплект за балкон може да ви служи вярно в продължение на няколко години. Предпочитан материал е лекият и устойчив алуминий. От него се произвеждат както елегантни столове за балкон, така и маси. Класика, с която никога не можете да сгрешите, са дървените мебели. Но когато избирате външни столове от дърво, обърнете внимание на използвания материал и повърхностната му обработка. Само мебелите от качествено и твърдо дърво са устойчиви на влага и цветът им не се променя с времето.

133855.jpg (203 KB)

Модерен полиратан – чували ли сте за него?

Освен традиционните дърво и алуминий, можете да изберете и полиратан. На външен вид той напомня истинския, естествен ратан. Свойствата му обаче са доста различни.

Полиратанът, или изкуственият ратан, е съвременен материал. По много причини той добива все по-голяма популярност при производството на мебели за използване на открито. Някои от основните му предимства са:

  • По-висока от средната устойчивост на материала и лесна поддръжка
  • Устойчивост на пряка слънчева светлина, дъжд, вятър и колебания в температурата
  • Екологичност и 100% рециклируемост
  • Изключителен комфорт и луксозен външен вид

Дайте свобода на фантазията си

Когато обзавеждате открито пространство, отпуснете юздите на креативността си. Ако пространството го позволява, направете си на балкона оригинални мебели от палети. Интелигентно направените мебели от дървени палети отговарят на всички споменати изисквания за устойчивост, функционалност и удобство. Освен това са прекрасен елемент от дизайна.

На балкона или терасата диванът от палети се откроява ярко. А производството му не е никак сложно. Иска се само малко сръчност. Знаете ли как да направите пейка от палети?

За максимално удобство е достатъчно просто да допълните възглавници за палети. Изборът е голям, предлагат се много цветове и материали. Комплектите възглавници за палети са тапицирани със здрави и устойчиви тъкани, някои от които дори отблъскват вода.

136622i.jpg (245 KB)

Удобството е най-важно

Стилните мебели са необходимост. Също така обаче е важен и достатъчният комфорт. В крайна сметка, на балкона искате да си починете и да се заредите с енергия. Затова се насочете към качествена тапицерия за балконски мебели. Ако не желаете при всяка лятна буря да бързате да прибирате столовете и възглавниците, изберете бързосъхнещи материали, на които влагата не пречи.

pexels-photo-1230665.jpeg (216 KB)

И в заключение – 5 правила за обзавеждане на балкона

  1. Преди всичко измерете старателно балкона. След това изберете стил и дизайн на мебелите.
  2. Изберете качествени материали с висока устойчивост срещу климатичните условия.
  3. За предпочитане са миещите се материали, лесни за поддръжка.
  4. Не забравяйте за декорациите, които ще направят балкона по-уютен.
  5. И най-важното – мислете за комфорта си и превърнете балкона в свой собствен оазис на спокойствието!
Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни