Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Мебели за почивка: Съвети за коледни подаръци

Изненадайте своите любими хора с елегантни мебели за дома. Оборудването с въображение под формата на мебели за почивка ще зарадва и татко, и баба. Практични дивани, седалки и фотьойли, изберете според интериора и стила на получателя. Вдъхновете се от 5 съвета за коледни подаръци, за 2022 г., за всеки член от семейството.

Мебели за почивка: Съвети за коледни подаръци

Холни гарнитури за цялото семейство

Мислите за подарък, който ще зарадва цялото семейство да бъде практичен и ползван ежедневно? Диванът е точният избор. Важно при избора несъмнено е естетическият аспект, но също и функционалността и размерът. Изберете холна гарнитура в цветове, които ще се впишат във всекидневната на получателя. За тези, които са по-смели, изберете свежа комбинация от цветове и тапицерии. От плат или кадифе с видими тъкани нишки, адаптирайте към интериора и останалите мебели.

Тапицирано кресло за мама и татко

Място, което ще бъде само ваше. Удобно за четене дълги часове и гледане на филми. Тапицираните кресла  осигуряват голям комфорт при малки и големи. Уютен дом, където можете да се отпуснете и щастливи да се върнете. Отпуснете се от ежедневните и делнични грижи. Като подарък най-популярни са креслата с табуретка в същата тапицерия и стил. Не подценявайте избора на цветове, той ще се комбинира с останалите тонове в стаята.

134140.jpg (31 KB)

Диван за малко жилище

Заложете на доказаната форма и меките цветове. Диванът като подарък за любимите хора, го приспособете към стила и интериора. Определено няма да сгрешите при диван с крака, който ще придаде на пространството простор. Преди да изберете, помислете за какво и колко често ще се използва диванът. При ежедневна и честа употреба, изберете диван с висока облегалка. Ако диванът ще се използва само от време на време, изберете по-екстравагантен модел с по-ниски облегалки.

134107.jpg (48 KB)

Табуретка, качете краката на нея

Табуретките и столчетата  ще послужат като място за сядане, но също така и ще предложат страхотна почивка на краката ви. Мултифункционален помощник за всеки интериор. Подравнете табуретката със съществуващия диван и фотьойл. Много от тях крият място за съхранение на дребни предмети. Табуретката ще се превърне в елегантен елемент от хола, спалнята или кътът за почивка. Насладете се на моментите на излежаване в уюта на собствения си дом.

137154.jpg (128 KB)

Люлеещ стол за почивка

Подарете на баба си и майка си почивка и релакс. Подарете люлеещ се стол, който ще бъде декорация към интериора. В предложенията  при предлагането на много цветове, материали и стилове, не забравяйте да изберете правилния. Мекият пълнеж в комбинация с люлеещите се движения осигуряват голям комфорт и спокойствие. Люлеещ се стол и книга на любимият автор не трябва да липсват под коледното дърво.

136550.jpg (22 KB)

Подарете си за Коледа функционален домакински помощник. Да уцелиш вкуса не е лесно, винаги действайте с предвидливост. Обърнете внимание при избора на цвят, тапицерия, но преди всичко размера. Твърде големите, но и малките мебели, могат да бъдат по-скоро проблем, отколкото удоволствие. Въпреки това, ако цялата акция успее, ще направите получателя щастлив и  радостен в продължение на много години.

christmas1.jpg (158 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни