Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Можем ли да купим промоционални мебели с високо качество?

Домът се превръща в такъв само, ако в него има удобно, стилно и практично обзавеждане, което да ви носи уюта и комфорта, от които се нуждаете. Вие го знаете, затова търсите мебели, които да отговорят на потребностите ви като стил, високо качество и достъпни цени. Но колкото и да смятате и пресмятате, трудно можете да се вместите в бюджета, с който разполагате за покупката.

Можем ли да купим промоционални мебели с високо качество?

А защо не потърсите промоционални мебели?

1.jpg (194 KB)

Защо да се доверите на промоциите и отстъпките при покупка на мебели?

Купувате мебели от високо качество

Промоционалните продукти, които магазините, специализирани в продажбата на мебели предлагат са с абсолютно същото качество като артикулите, които не са в акция. В тях са вложени същите материали, изработката и дизайна им не се различават от продуктите без отстъпка и са преминали през същите тестове за качество и безопасност.

Магазините регулярно правят различни промоции и отстъпки на определен вид мебели, за да привлекат потребителския интерес. Така дават възможност на повече свои клиенти да се сдобият с мечтаната мека мебел, спалня или трапезна маса на много по-приемливи цени.

Спестявате немалко пари

По време на промоциите, търговците предлагат мебели с отстъпки, които могат да достигнат до 10, 20, 30 и дори 40% от реалната цена. Така например, ако разгледате предложенията на онлайн магазин Expedo можете да откриете дивани, легла, гардероби, скринове и какво ли още не, които се предлагат с отстъпки, които варират от 9 до 39%.

Спирайки се на покупка на промоционални мебели не само можете да обзаведете дома си с мебели с високо качество, но и да заплатите за тях много по-малко. А ако се спрете на пълно обзавеждане за някоя от стаите, от намалението на всяка една мебел ще спестите толкова, че можете закупите и нещо допълнително.

Доставят ви се веднага и без никакво забавяне

Неписано правило е търговците да предлагат мебели на промоция или с отстъпки, които са налични по складовете им. Това е изключително удобно за вас, тъй като не ви се налага да чакате с дни доставката, както обикновено се случва, които купувате без отстъпка.

Щом се спрете на един или няколко продукта с отстъпка, можете да сте напълно сигурни, че те ще поемат незабавно към вашия адрес. А ако закупите мебелите от Експедо, освен отстъпката в цената ще получите и доставката напълно безплатно.

 2.jpg (145 KB)

Предлагат се с гаранция

Както вече споменахме, промоционалните мебели не се различават като качество, стил и дизайн от артикулите, които се предлагат без отстъпка. Което на практика означава, че при покупка на продукт с намаление той задължително се предлага със съответната гаранция, от която можете да се възползвате, ако се наложи.

Освен това, ако при доставката скрина, етажерката, обзавеждането за детска или спалня не ви допадне, можете да ги върнете в определените срокове или да ги замените с продукти, които считате за по-подходящи. Казано с други думи, при покупка на мебели в промоция или с отстъпки вие се ползвате от всички права, каквито имате и при покупка на стоки без отстъпка.

Промоционални не означава дефектни мебели

Ако се притеснявате, че щом продуктите се предлагат с отстъпка то те най-вероятно имат някакъв дефект, недейте. Защото притесненията ви са напълно излишни. Магазините, които държат на имиджа си, преди да предложат свои продукти за продажба с отстъпка внимателно проверяват всяка една мебел.

Само така могат да са напълно сигурни, че предлагат на клиентите си стоки от високо качество без никакви забележки. Защото целта им е чрез отстъпките от една страна да помогнат на потребителите си, давайки им възможност да направят изгодна покупка, а от друга страна да се утвърдят като коректни търговци.

Кое е най-доброто време за покупка на мебели на промоция?

Краткият отговор е: ”По всяко време”Ако трябва да бъдем малко по-детайлни, тогава можем да ви кажем следното:

 

  • Ако не бързате много с покупката на нови мебели, изчакайте да пристигнат новите колекции в магазините. Тогава, за да освободят място в складовете си търговците предлагат голям брой мебели с доста добра отстъпка.
  • Добри намаления на висококачествени мебели можете да откриете преди и малко след големи празници като Великден, Коледа и Нова Година.
  • Ако имате достатъчно време, за да следите и сравнявате цените, с малко повече усилие можете да откриете търговци, които правят ежемесечни намаления на част от продуктите си.
  • Ако не ви се чакат специалните промоции и искате да пазарувате обзавеждане с целогодишни отстъпки и без значение от сезона, тогава ви съветваме да разгледате промоционалните мебели на Експедо.

3.jpg (135 KB)

С какво този онлайн магазин е по-различен?

Магазинът е сравнително отскоро на родния пазар, но вече се радва одобрението на хиляди български семейства, които държат на високото качество на мебелите, които купуват. Онлайн търговецът е сред малкото, които предлагат целогодишно намаление на своите продукти. От магазина по всяка време на годината можете да закупите стилен и функционален диван за дневна, трапезна, холна маса или друг вид мебел с високо качество на производство и с добри отстъпки от 10 до 40%.

Промоционалните стоки са с гарантирано качество, дизайнът им следва тенденциите, а при покупка на стока, без значение каква е, доставката е напълно безплатна.  В момента, в който прецените, че някоя мебел в дома ви има нужда от подмяна, в онлайн магазина ви очакват изгодни предложения, от които можете да се възползвате, без да се бавите.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни