Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Обзавеждане в скандинавски стил: В основата са природните материали и светли тонове

Обзавеждането в скандинавски стил е популярно сред семействата и студентските апартаменти. Тенденцията идва от Швеция, която се допълва и вдъхновява от датския и финландския стил.

Обзавеждане в скандинавски стил: В основата са природните материали и светли тонове

Хората в Скандинавия се нуждаят от много топлина, светлина и уют в мразовитите дни. Ето защо скандинавският стил на живот се характеризира с естествено обаяние - светли цветове, дървени, метални и каменни аксесоари.

 

Въздушно пространство

            За да може стаята да има скандинавско обаяние, е необходимо стените да са светли с големи прозорци, за предпочитане без завеси, така че да прониква възможно най-много светлина. В по-малко остъклени помещения естествената светлина може да бъде заменена с високи лампи или големи полилеи. В същото време те ще служат като полезни допълнения към празните пространства.    

            Тъмните или малките пространства могат да бъдат перфектно осветени от дървени подове в пепеляви цветове. Някои обичат дървени паркети, други предпочитат масивен под в светло сиво, тъмно или бяло.

minh-pham-OtXADkUh3-I-unsplash.jpg (133 KB)

Скандинавски всекидневни

            Както вече споменахме, хората в Скандинавия имат тясна връзка с природата. Поради това в хола не трябва да липсват стайни растения. Много популярни са ръчно изработените висящи държачи за саксии, които придават на стаята усещане за свежест и зеленина. Вместо тях също се използват стойки, рафтове и дървени рафтове. Рафтовете са практични, където можете лесно да съхранявате книги, свещи и други дребни предмети.

            Във всекидневната в скандинавски стил не трябва да липсва диван или фотьойл с неутрален или отличителен цвят по ваша преценка. Метална или тип бетонна масичка за кафе ще придаде елегантно разнообразие. Вази и възглавници в пастелни цветове ще подкрепят визията на целия интериор.

plant-2628551__340.jpg (24 KB)         pexels-huy-phan-2826787.jpg (390 KB)

devon-janse-van-rensburg-QPIufwzV9Hw-unsplash.jpg (258 KB)

Северна изчистеност в спалнята

            Скандинавският стил се характеризира с думи като уют, изчистеност и простота. В спалнята не трябва да липсва дървено легло, метално или от естествен материал с висока масивна табла. По-малъкият килим ще направи цялата стая уютна. Северняците използват шарени, цветени с орнаменти и абстракции, за да придадат на стаята очарование. Неразделна част са местата за съхранение под формата на рафтове, скринове или нощни шкафчета.

sonnie-hiles-DhFHtkECn7Q-unsplash.jpg (570 KB)  veronika-jorjobert-Kc8VsOPj4cY-unsplash.jpg (506 KB)  pexels-cottonbro-5853195.jpg (102 KB)

 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Скандинавският интериор е оптически увеличен и аериран от огледала. В нашето предложение ще намерите и различни видове и размери огледала.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни