Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

С какво да съчетаем син диван в хола?

Знаете ли, че синият цвят влияе и на психиката ни? Премахва дискомфорта, стреса, може да се справи и с безсънието. Аксесоарите в сини тонове придават игривост и свежест на интериора. Наситените сини тонове, придават  лукс и изтънченост. Това са само няколко фактора, да изберете сини аксесоари и мебели. Ще ви посъветваме как да съчетаете син диван, така че стаята да изглежда уютна.

С какво да съчетаем син диван в хола?

Дървена холна маса

Дървото по принцип, добавя  към интериора усещане за топлина. Създайте страхотно впечатление с тъмно син диван, в комбинация с дървена холна маса в по-тъмен нюанс. Изберете конкретно цвят, дъб wotan или орех. Няма да сбъркате, ако е и с метални елементи. Синият диван ще изглежда уникално и в комбинация с маса от дърво, и метал. Съчетайте светлосиния диван със светло дърво, за предпочитане светъл дъбов цвят.

Obrázek2.png (586 KB)

Холна маса NISAN в цвят дъб wotan

Горчично жълто кресло

Комбинацията от синьо и жълто действа като стилна двойка, която ще внесе в пространството щипка оптимизъм. Настройте всекидневната си със син диван до съвършенство, с помощта на жълто кресло. Горчичният цвят е популярен. Можете да изберете и ярко жълто, цветът на 2021 г., нюансът Illuminating. Креслата тип „уши“ са модерни.

Obrázek3.png (601 KB)

Тапицирано кресло TORA  тип „уши“ в жълт цвят

Сив килим

Двата цвята синьо и сиво са чудесна палитра. Комбинацията от тези цветове ще зарадва най-много мъжката част. Ето защо синьото и сивото, могат да се откроят от жълто кресло или цветни декорации. Допълнете към синия диван, жълт фотьойл и светлосив килим. Килимите са модерен и завършващ елемент в много домове. За всекидневната пред дивана, не се колебайте да изберете килими с дълги влакна.

Obrázek4.png (424 KB)

Диван в П-образна форма VESUV в син цвят в комбинация със сив килим

 

Цветни декоративни възглавници

За да не изглежда хола със син диван скучен, помислете и за аксесоарите. Декоративните възглавнички в пастелни цветове, лесно се комбинират с тъмно и светло синьо. Като цяло, препоръчваме възглавници в жълто, розово или сиво, за син диван. Различните нюанси на синьото, също изглеждат страхотно. Подходящи са и декоративни възглавници с нежен мотив или геометрични форми.

 

Лампа в златист или черен цвят

Подовата лампа не трябва да липсва в нито един хол. Това е преди всичко функционален аксесоар, който допълва основната светлина в стаята. Изберете подова лампа в черно, за син диван или холна гарнитура. Идеален за скандинавски или индустриален дом. Допълнете към модерния си стил на живот, подова лампа в златист цвят. С тъмно синьо ще се създаде уникален контраст, ще придаде на стаята нотка лукс.

Obrázek5.png (27 KB)

Черна подова лампа COLITO

 

Най-популярните сини дивани и холни гарнитури

 

  1. Просторен диван VESUV  в П-образна форма

Obrázek6.png (482 KB)

 

      2) Разтегателен диван JACOBS  в П-образна форма, в синьо черен дизайн

Obrázek8.png (500 KB)

       

        3) Син диван VESUV в Г-образна форма

Obrázek7.png (482 KB)

 

      4) Тапициран  диван VERONA в П-образна форма

Obrázek9.png (421 KB)

 

      5) Разтегателен диван LISA с място за съхранение

Obrázek10.png (453 KB)

 

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни