15% отстъпка на всички мебели с код EXPEDO15

Съвети за хранене в градината

Насладете се на топлите вечери в градината или на терасата. Предлагаме ви нетрадиционни съвети за хранене на открито. Независимо дали обичате да вечеряте  двама или с група приятели, комфортът за всички е важен. Можете също така да впечатлите с непринудена вечеря или обяд в градината. Вдъхновете се.

Съвети за хранене в градината

Комфортът е на първо място

Тенденцията през последните няколко години е всекидневната да се премести на терасата или на  открити градини. Усещането за комфорт  не искаме да отричаме, дори при хранене навън. Благодарение на градинските мебели тези мечти се сбъдват. Мебелите  са компактни и могат да се използват, и в зимната градина.

Най-важното при хранене на открито е стабилната и просторна маса за хранене. Тя може да бъде изработена от различни материали и  комбинации. Често при изработката се използват метални или масивни мебели. Днес не е изключение естественият или синтетичен ратан, който е силно устойчив на атмосферни промени.

ratan furnitu.jpg (102 KB)

Допълнете към масата столове или фотьойли в подобен стил. Не забравяйте възглавниците или одеялата, които ще омекотят местата за сядане и ще ви стоплят през дългите нощи. Популярни са и цели градински комплекти за хранене. Те са изработени от материали, предназначени за външна употреба, които са по-издръжливи и здрави.

Стилна неформална вечеря

Дори една непринудена вечеря може да бъде стилна! Правилно избраните аксесоари ще добавят нотка на значимост към обикновената вечеря. Забравете за класическите памучни или пластмасови покривки. Посегнете към стилните подложки, тишлайфери, платнени или хартиени салфетки.

Неформалните вечери се различават от официалните по няколко точки. Най-голямата разлика е броят на приборите за хранене, чашите, но и ежедневните дрехи на гостите и домакините. На масата за хранене на открито са достатъчни основни прибори за хранене, чаши за вода или алкохолни напитки, салфетки, но и малки декорации.

Вазата със свежи цветя на масата не трябва да се пропуска. Също така и свещниците, които ще използвате през идващата вечер. Стомната със смесена охладена напитка, пресни билки и лайм ще изглежда стилно.

pled.jpg (113 KB)

В цветовете на лятото

Цветовата палитра тази година е в  меки пастелни тонове. Те подчертават спокойното настроение и насърчават спокойствието на открито. Нека цветовете се открояват на малките площи, като текстилни аксесоари, сервизи за хранене или растения.

Градинските мебели от естествени материали можете да съчетаете с кариран жълт шал. Можете дори да ги съчетаете с тъмнозелен или с шал в цвят пепел от рози. Цъфтящите храсти и вечнозелените растения, придават на храненето на открито подходяща атмосфера.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни