Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Съвети за коледни подаръци, за жени и мъже

Markéta Etrychová
1.12.2022

Намирането на подходящи подаръци за мама, баба и татко понякога може да бъде предизвикателство. Прибегнете към практичен подарък за дома, който ще ви гарантира комфорт и ще ви осигури  релакс. Вдъхновете се от нашите съвети за дома. Представяме ви 3 + 3 съвета за практични подаръци за жени и мъже.

Съвети за коледни подаръци, за жени и мъже

Коледни подаръци за жени

Ако тази година планирате да изненадате майка си, бабата или съпругата си, непременно посегнете към нещо специално. Подарете на жените лукс, под формата на нови мебели или аксесоари.

1. Тоалетка

Основата на всяка дамска спалня е тоалетка с голямо огледало и място за съхранение. Тоалетката трябва да е добре осветена. Не забравяйте за удобен тапициран стол или табуретка. За по-малки спални, тоалетката можете да замените с конзолна маса. Конзолните маси са малко по-тесни, но имат подобни приложения.

226849.jpg (142 KB)

2. Спално бельо

Стилното спално бельо ще се превърне в украшение на всяка спалня. Зарадвайте жена си с практично спално бельо, с мотив. Изберете тема, която ще се съчетава добре с останалите аксесоари и цветове в интериора. Популярни са едноцветните варианти или райета. Материята трябва да е приятна на допир, да топли през зимата и да охлажда през лятото.

3. Подова лампа

Практичен и същевременно стилен коледен подарък - подова лампа. Изберете материал, цвят и стил, отговарящи на целия дом. Не знаете какво да правите? Не желаете да се консултирате със специалист. Тенденцията от последните години са високите подови лампи с метални абажури. Не можете да объркате  подовата лампа с дървени елементи.

229817.jpg (131 KB)

Коледни подаръци за мъже

Да угодиш на мъж не винаги е лесно. Подарете на своя дядо, баща или съпруг почивка в уюта на собствения им дом. Практичните подаръци ще повишат комфорта на живот, на всеки мъж.

1. Кресло

При избора зависи от мястото, къде ще поставите креслото. Подходящо пространство е холът, кабинетът или спалнята. Стилът и цветът на креслото, съобразете с цветовете в стаята. За спалнята, препоръчваме по-светъл цвят  и обратно в кабинета по-тъмният цвят ще се превърне в доминантен. Популярни са креслата тип „уши“, с висока облегалка.

Nový zástupce.lnk.jpg (158 KB)

2. Офис стол

Избирате подарък за мъж, който всеки ден работи на компютър? Това също е чудесен съвет на какъв подарък да се спрете. Качествените офис столове или кресла са задължителни. Дългото седене пред компютъра се отразява неблагоприятно на гръбначния стълб и често претоварва само определена част от тялото. Точно затова ергономичните офис столове са идеални. Така че не пестете от офис стол.

СЪВЕТ: Можете да намерите подробни инструкции как да изберете офис стол в нашата статия.

Obrázek1.png (76 KB)

3. Матрак

Ключът към здравето е сънят. По време на сън човешкото тяло възстановява физическите и психически сили и се подготвя за следващия ден. Осигурете на мъжа си необходимата почивка и комфорт под формата на нов качествен матрак. Тази година са популярни матраците от чешките производители. Преди да купите, помислете за твърдостта на матрака, като цяло се препоръчват по-твърди / средно твърди.

234192.jpg (95 KB)

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни