БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на всичко за поръчки, направени от 10 до 21 април | Пазарувай СЕГА!

Блог

Идеи
Eliška Kašperanová
16.4.2024

В тази статия заедно ще бъдем вдъхновени от дизайнерския дом според инфлуенсърката Барбора Стржитеска. Барбора става известна в риалити шоуто „Likehouse 1“ и оттогава е активна предимно в Instagram и Tiktok, където описва ежедневието си, а след раждането на сина си се фокусира и върху съвети за майки. Радваме се, че мебелите от Expedо са част от този модерен живот.

Идеи
Eliška Kašperanová
11.4.2024

В забързания свят, пълен с хаос и бързина, съществува тихо убежище, където красотата на природата се среща с духовното проникновение.. Това убежище носи името Икебана, японското изкуство за аранжиране на цветя. В тази статия ще Ви запознаем с историята на тази традиция, сегашната й форма и съвети, как да се научите и опитате този стил на аранжиране.

Идеи
Eliška Kašperanová
4.4.2024

Пролетта е времето, когато се събужда природата, но за много от нас това е времето на умората и изтощението. Пролетната умора обикновено се появява между февруари и април, признаците са, изтощение, загуба на апетит и обща липса на концентрация. За щастие, тя е предотвратима и симптомите й могат да бъдат овладени. В тази статия ще Ви запознаем с причините и симптомите й, ще Ви посъветваме как да се справите с нея възможно най-бързо

Идеи
Kateřina Pelejová
28.3.2024

Великден е празник на радост и разбира се, вкусна храна. Един от основните елементи на този празник са боядисаните великденски яйца, които носят приятна атмосфера в домовете ни. Но какво да правим с тези, които са останали след Великден? Имаме за Вас три бързи и вкусни рецепти, с които можете да използвате Вашите великденски яйца.

Идеи
Eliška Kašperanová
21.3.2024

Пролетта най-накрая дойде! След дългата и студена зима природата се събужда, а с нея и желанието за промяна и подновяване. С малко усилия и креативност, можете лесно да преобразите интериора си, създавайки уютно и приятно пространство за почивка и забавление. В тази статия ще Ви предложим 7 лесни стъпки, които  ще Ви помогнат в това. Вдъхновете се от нашите съвети и направете пролетното преобразяване на Вашия дом.

Идеи
Eliška Kašperanová
14.3.2024

Имате само половин час, а кухнята прилича на бойно поле след кулинарна битка? Не се притеснявайте! С малкото свободно време,  което  имате, можете да я подредите и да оправите  бъркотията. Достатъчно е да последвате нашите препоръки и ще се изненадате колко бързо можете да се справите. Пригответе препаратите и да действаме.

Засаждаме дървета
Kateřina Pelejová
7.3.2024

Великден е един от най-щастливите дни в годината, които Ви приканват да създадете топла и приветлива атмосфера във своя дом. За тези, които искат да прибавят свой личен стил към  декорациите, ръчно направените, са чудесна възможност. Предлагаме  5 лесни и креативни идеи за великденска декорация „направи си сам“, които можете да направите с минимални разходи и максимален ефект.

Консултация
Jana Budinská
29.2.2024

Всяка седмица увеличаваме нашите предложения с нови комплекти мека мебел. Следваме съвременните тенденции, грижим се модерният стил да бъде съчетан с функционалност и естетичност. Предлагаме Ви богат асортимент от дивани, от минималистични и изчистени линии до ретро вдъхновения.

Идеи
Jana Budinská
22.2.2024

Някои растения са известни със способността си да подобряват качеството на въздуха чрез абсорбиране на вредните вещества. Предлагаме Ви няколко съвета за 4 атрактивни растения, които не само ще придадат чар в интериора, но най-вече ще допринесат за почистването на въздуха и създаването на по-здравословна среда в дома Ви.

Идеи
Jana Budinská
15.2.2024

Ароматизирането на вашия дом без химически съставки и продукти е най-добрият начин да поддържате приятен аромат в дома си без изкуствени и синтетични вещества. Предлагаме ви 5 естествени и ефикасни начина да ароматизирате дома си. Освен това ще се вдъхновете от рецепти за приготвяне на любимите ви аромати у дома.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни