При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Уютна спалня за зимата: 5 лесни съвета

Спалня, в която ще се чувствате в безопасност. Обградете се с правилните цветове, декорации и материали. Дори и с помощта на няколко малки неща, можете да създадете уютна спалня, готова за зимно излежаване. Дългите тъмни вечери определено ще ви насърчат да правите по-дълги почивки или да сменяте домовете си.

Уютна спалня за зимата: 5 лесни съвета

1.      Меки цветове

Какво напомня за зимата повече от меките цветове. Заобиколете се с по-приглушени меки тонове. Избягвайте в спалнята ярките тонове и шарки през зимата. Заложете на пастелните цветове, особено кремаво, пудрово розово, нюанси на сиво и синьо. Смарагдово зелените аксесоари подчертават цялостното настроение в интериора.

зимна спалня.png (1.11 MB)

2.      Хаос с вълна

Уютната спалня не се вписва с бъркотията и хаоса. Повярвайте, че чистата минималистична и подредена спалня ще предизвика по-голямо чувство за релаксация през деня. Чудесно решение са нощните шкафчета или скринове за съхранение на дребни неща. Кутиите или кошниците за съхранение също ще изглеждат стилни. Скрийте хаоса на леглото под шалте и се насладете на чистия си  дом.

3.      Спете на мекичко

През зимните месеци и късите дни, сънят е още по-важен за всеки от нас. Ето защо правилният избор на спално бельо играе важна роля.Позволете си да се поглезите със 100% памук или друга естествена материя. Освен всичко друго, матракът влияе върху качеството на съня. По принцип се препоръчват по-твърдите.

СЪВЕТ: Прочетете статията Зимно спално бельо – какви материали да изберем?“, която ще ви помогне да изберете ново спално бельо за зимата.

зимна декорация в спалнята.png (1.61 MB)4.      Кът за почивка

Предпочитан и желан е удобният фотьойл в спалнята. Създайте своя собствена зона за релакс, идеална за почивка или четене.  Фотьойлът, можете да замените с пуф или висящ стол. Не забравяйте малката масичка за кафе, както и текстилните аксесоари, които да ви стоплят.

зимна спалня със зона за релакс.png (931 KB)5. Перфектни детайли

Малките неща са важни. Обградете се с важни неща, които ще върнат топлите спомени. Включете снимки на вашето семейство, приятели или природа от пътуванията си в спалнята си. Вярвайте, че останалите в такава спалня ще бъдат пълни и изпълнени с нова енергия. Закачете капана за сънища над леглото си, за да направите всяка нощ по-приятна.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни