Холни гарнитури и бокспринг легла - Ние не само ще Ви ги доставим, но и ще ги сглобим, като вземем и старите мебели 

Експедо съветва

Идеи
Eliška Kašperanová
23.11.2023

Омръзнало Ви е от безвкусната коледна украса от магазините и бихте искали тази година да освежите интериора си с оригинална украса? Представяме ви 3 лесни инструкции за Направи си сам, благодарение на които ще подготвите дома си за пристигането на Дядо Коледа и ще забравите за предколедното бързане за известно време. Бъдете креативни с нас.

За нас
Jana Budinská
21.11.2023

Фирма Експедо въвежда нови услуги на пазара - монтаж и извозване на стари мебели, които ще бъдат преди всичко  оценени от клиентите, които искат удобно, бързо и безгрижно пазаруване.

Идеи
Jana Budinská
9.11.2023

Пазаруването на коледни подаръци трябва да бъде забавно и приятно за всички. Коледа е време на радост, мир, благополучие и любов. Предлагаме ви практични съвети как удобно да изберете коледни подаръци за цялото семейство и да спестите време и стрес, свързани с пазаруването за Бъдни вечер.

Идеи
Консултация
Alexandra Doskočilová
26.10.2023

Нашите перални машини непрекъснато се грижат за прането ни, така че те също се нуждаят от малко грижи от време на време. Мръсотия, остатъци от перилен препарат и неприятни миризми, могат да се натрупат в пералната машина. Пренебрегвайки почистването ще повлияе не само върху миризмата на дрехите, но може да доведе и до механични повреди. В тази статия ще представим различни методи за почистване, с помощта на сода за хляб, лимон и оцет.

Идеи
Консултация
Jana Budinská
19.10.2023

С настъпващата есен идват много по-студени и тъмни дни. По-малкото слънчева светлина може да доведе до отрицателен ефект върху нашия организъм. В нашата статия ще ви посъветваме какво да правите, когато навън има по-малко светлина и как да се предпазите от есенната умора по това време .

Идеи
12.10.2023

Трансформирането на интериора изобщо не трябва да бъде трудна и продължителна задача. Малките промени могат да създадат изключително голям ефект и да направят дома ви по-привлекателен и свеж. Ако планирате да направите лесна и бърза трансформация на интериора, имаме страхотни идеи за вас.

Идеи
Консултация
Jana Budinská
28.9.2023

Редовното почистване и чистотата в кухнята е важно не само от естетическа гледна точка, но и за безопасността, ефективността на готвенето и Вашето здраве. Използването на подходящи почистващи препарати ще направи почистването по-лесно и по-ефективно. Днес ще Ви посъветваме как да се отървете от мазнините в кухнята.

Идеи
Markéta Etrychová
25.9.2023

Благодарение на възстановяването и дори нарастващите мащаби на търговията и туризма днес, хотелската индустрия също се развива с бързи темпове

Дали ще отседнат в голям комплекс, или ще потърсят уют, близък до домашния, в мини хотел, гостите на вашия хотел трябва да се насладят на спокойствие и да се почувстват добре.

Идеи
Консултация
Jana Budinská
21.9.2023

Кувертюрата е текстилно покривало, която се поставя върху леглото и служи за различни цели. Може да бъде както практичен, така и декоративен елемент във вашата спалня и често изпълнява и двете функции едновременно. Зависи от вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Идеи
Alexandra Doskočilová
14.9.2023

Чудите се какво да направите за закуска и в същото време да бъде лека храна, за да не прекарвате много време в кухнята, при това да бъде здравословна, бърза и балансирана? В тази статия сме включили 5 различни здравословни сладки и солени закуски, които можете да приготвите за няколко минути.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни