15% отстъпка на всички мебели с код EXPEDO15

Идеи и тенденции

Консултация
Jana Budinská
29.2.2024

Всяка седмица увеличаваме нашите предложения с нови комплекти мека мебел. Следваме съвременните тенденции, грижим се модерният стил да бъде съчетан с функционалност и естетичност. Предлагаме Ви богат асортимент от дивани, от минималистични и изчистени линии до ретро вдъхновения.

Идеи
Eliška Kašperanová
1.2.2024

С наближаването на празника на любовта се отваря възможност за изразяване на чувствата, които изпитваме към половинките си. Какво може да бъде по-близко и по-лично от ръчно изработена картичка с пожелания за Свети Валентин? В днешната статия ще разгледаме вдъхновяващи идеи, как да създадете незабравими картички за деня на любовта, които ще предадат не само думи на любов, но и Вашето собствено творчество. Пригответе ножици, лепило, цветни хартии, маркери и нека творим. 

Идеи
Грижа за мебелите
Eliška Kašperanová
25.1.2024

Вече не Ви харесва да купувате скъпи химически продукти и бихте искали да използвате природни средства? В тази статия ще ви представим 7 бързи инструкции, как лесно да си направите подобни препарати у дома. Не само ще спасите природата и портфейла си, но и вашите мебели ще оценят нежното нехимично третиране.

Детска стая
Идеи
Малък апартамент
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Тази година цветът е Прасковен мъх. Топлият нюанс подчертава желанието ни да принадлежим на другите и да се наслаждаваме на моментите на тишина и безопасност. Свеж прасковен нюанс, нежно сгушен между розовото и оранжевото, ще Ви помогне да намерите вътрешен мир и спокойствие.

Идеи
Eliška Kašperanová
11.1.2024

Как да почистите мивката, за да изглежда като нова? В тази статия Ви представяме прости съвети, как да се преборите със застоялата и в някои случаи непривлекателно миришеща мивка. Ще се спрем подробно за поддръжката на различните компоненти, за да постигнете оптимален резултат без риск от повреда.

Идеи
Грижа за мебелите
Eliška Kašperanová
28.12.2023

Всеки, който има вкъщи домашен любимец, знае какво предизвикателство е да поддържаш чисто. Мебелите обаче страдат най-много – и това е любимият ни диван. Въпреки всички усилия изглежда, че правилото „животните нямат какво да правят на дивана“ трудно се спазва на практика. В нашата статия ви предлагаме 6 доказани съвета, как да се отървете от космите ефективно и да възстановите дивана към първоначалния му блясък.

Идеи
Eliška Kašperanová
21.12.2023

Повечето от нас мечтаят за чист дом, където има мир и всичко си е на място. Но как да постигнете това без стрес и ненужни усилия? В днешния забързан свят планирането на Вашето почистване може да бъде предизвикателство. В нашата нова статия ще Ви представим ясен наръчник, който ще Ви насърчи какво и колко често да почиствате, за да можете да се насладите на уюта на своя чист и подреден дом.

Идеи
Eliška Kašperanová
14.12.2023

Краят на годината наближава, а новата година върви ръка за ръка с него. След коледните и новогодишните празненства повечето от нас не искат да прекарват дълги часове в кухнята, приготвяйки новогодишната вечеря. Имаме за вас три лесни рецепти от леща, която традиционно символизира богатство и просперитет за следващата година. Независимо дали вярвате в суеверия, няма да сгрешите, ако добавите леща към новогодишното си меню. Лещата е не само здравословна и засищаща, но нашите рецепти показват, че могат да предложат цяла гама от вкусни ястия.

Идеи
Alexandra Doskočilová
7.12.2023

Времето до Коледа наближава и приготвянето на перфектната коледна трапеза понякога може да бъде доста предизвикателно. Може би се питате кои цветове да изберете, дали да се спрете на елегантния бял порцелан или да изберете нещо екстравагантно. В тази статия ще разгледаме основните стъпки за създаване на незабравима коледна трапеза.

Идеи
Jana Budinská
30.11.2023

Поддържането на порядък в хладилника може да се окаже трудна задача за някои. Малко хора също знаят как правилно да поставят храната в хладилника. А какво да кажем за Коледа? Коледа е празник на изобилието и добрата храна, затова хладилниците ни се пукат по шевовете и губим представа за храната, която сме купили. Ако искате да поддържате ред, добре е да имате някаква система. Ще се радваме да Ви посъветваме как да го направите.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни