15% отстъпка на всички мебели с код EXPEDO15

Малък апартамент

Детска стая
Идеи
Малък апартамент
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Тази година цветът е Прасковен мъх. Топлият нюанс подчертава желанието ни да принадлежим на другите и да се наслаждаваме на моментите на тишина и безопасност. Свеж прасковен нюанс, нежно сгушен между розовото и оранжевото, ще Ви помогне да намерите вътрешен мир и спокойствие.

Идеи
Малък апартамент
Грижа за мебелите
Alexandra Doskočilová
3.11.2022

Трапезната маса е центърът, където се събира всяко семейство. Изборът й обаче не винаги може да е толкова лесен, повечето от нас желаят, да не заема  много голямо място, а да служи перфектно за всяко семейно събиране. Днес ще ви представим няколко избрани артикула от нашите предложения за разтегателни маси. Нашите маси можете да използвате за романтична вечеря за двама, семейни обяди или вечери със семейни игри за шестима - те винаги могат да бъдат разгънати и получавате пространство за всички възможности.

Детска стая
Идеи
Грижа за мебелите
Alexandra Doskočilová
15.9.2022

Тъй като бавно наближава края на летния сезон и скоро започваме подготовката за зимния, това е последният ни шанс да извадим скарата, необходимите инструменти и да се отпуснем. Може вече след тазгодишния невероятен сезон да сте пробвали всички класически рецепти, така че в края на лятото, ви предлагаме още няколко съвета, как да завършите сезона на скара по интересен и нетрадиционен начин.

Идеи
Малък апартамент
Консултация
Markéta Etrychová
24.1.2022

Имате малка кухня и винаги, когато дойде време за готвене се изнервяте, докато откриете всичко, което ви е нужно? Мястото е малко, шкафовете - препълнени, а в чекмеджетата цари такъв хаос, че никога не сте сигурни дали ще откриете точно това, което ви трябва.

Идеи
Малък апартамент
Консултация
Markéta Etrychová
18.11.2021

Атрето и коридорът са пространства, които трябва да са практични и  в същото време решени дизайнерски. Дори малките коридори могат да бъдат обзаведени функционално, в които можете да намерите място за съхранение на обувки, закачалки и други необходими неща за ключове или ароматизатори. Прочетете няколко съвета какво да не пропускате във всяко антре.

Идеи
Малък апартамент
Markéta Etrychová
25.10.2021

Обзавеждането на малък апартамент е много по-трудно и изисква много повече креативност от проектирането и декорирането на апартамент с голяма квадратура.

Защото при обзавеждането на малко пространство трябва да се вземат нестандартни решения, да се планира прецизно, да се използва всеки неизползван сантиметър и най-вече да се открие перфектният баланс между функционалност и дизайн.

Идеи
Малък апартамент
Markéta Etrychová
18.10.2021

Наличието на малка баня не означава, че трябва да се откажете от стила и функционалността ѝ. Напротив. Знаете ли как да подберете мебелите за баня, цветовете, формите и аксесоарите по правилния начин можете да създадете малка дизайнерска баня, която е не само стилна и модерна, но и функционална.

Идеи
Малък апартамент
Грижа за мебелите
Jiří Neužil
16.9.2021

В кухнята прекарваме голяма част от живота си. Затова не е изненадващо, че при обзавеждането на жилището отделяме дължимото внимание на това помещение. Обзавеждането на кухнята обаче може да се превърне в непосилно финансово бреме. Какво да правим в такъв случай? Не се отчайвайте и следвайте мечтите си.

Идеи
Малък апартамент
Markéta Etrychová
6.9.2021

Независимо дали работите от вкъщи или искате да имате местенце, на което да четете, рисувате или пишете, домашният офис е мястото, което трябва да вдъхнови потока на творчеството ви и да ви стимулира да работите.

Идеи
Jiří Neužil
26.8.2021

Живеете в малък апартамент? Или сте предпочели просторна всекидневна за сметка на останалите стаи? В такъв случай проблемът с малката спалня не ви е чужд. Обзавеждането на малката спалня може да бъде истинско предизвикателство. Трябва да планирате, да мерите и да избирате внимателно. И малката стая обаче може да крие голям потенциал. Почерпете вдъхновение от нашите 7 идеи заумело обзавеждане на малката спалня.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни