Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Организираме

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
5.10.2023

Не е нужно да имате огромен апартамент, за да се насладите на просторен и удобен интериор. С няколко лесни оптически трика, можете да намалите усещането за ограничено пространство и да създадете илюзията за по-голямо. Като включите правилните елементи, цветове, огледала и правилните мебели, можете да превърнете дори и малкия апартамент в уютен, и просторен дом, който ще ви вдъхновява и забавлява.

Идеи
Markéta Etrychová
11.9.2023

Банята е основното пространство в дома ни, което използваме и за функционални цели, и за релакс и забавления. 

През последните години тя постепенно се превърна в пълноценно пространство за отмора, а тази тенденция, заложена през предходната 2022 г., продължава и тази година.

Идеи
Markéta Etrychová
10.10.2022

Популярно решение за празните стени в интериора са облицовачните панели. Летви или ламел, тапицирани или кожени. Декоративните облицовачни панели за стена, можете да намерите в различни цветове, размери и материал. Панелите намират приложение в коридорите, дневните и спалните. Украсяват и създават уют в офисите, антретата и стилните магазини.

Идеи
Markéta Etrychová
5.9.2022

За разлика от нас, децата, особено докато са малки прекарват по-голяма част от денонощието в леглото. Затова е много важно детското легло, в което спят и играят да е напълно безопасно, удобно и комфортно.

Идеи
Markéta Etrychová
18.8.2022

Ваканциите почти свършиха и учениците се връщат в общежитията или в квартирите си. Необходимо е да организирате нещо за вашето дете? Първоначалната инвестиция за обзавеждане не е малка, затова ви предлагаме няколко съвета за евтини мебели, за ученици. Обзаведете цялото помещение удобно, но в същото време стилно. Вдъхновете се от нашите модели.

Идеи
Markéta Etrychová
15.8.2022

Колекционирате различни предмети, книги или други ценни за вас вещи, с които се гордеете и искате всеки, който влезе в дневната ви да им се радва.

Затова търсите подходящата витрина, но разнообразието от този вид мебели в момента е толкова голямо, че не сте сигурни дали ще успеете да направите правилния избор.

Спокойно. С наръчника за избор на витрини за хола, който създадохме ще се справите отлично.

Идеи
Markéta Etrychová
8.8.2022

Съвременните жилища, в които живеем стават все по-малки, което налага промяна в начина на обзавеждане и замяната на някой традиционни мебели като холни секции и гарнитури с по-малки, компактни и функционални мебели, които да се вписват перфектно в ограничените пространства.

Такива мебели например са тв шкафовете, които през последните години навлязоха стремглаво в дневните ни и се превърнаха в идеалния заместител на холната секция.  

Идеи
Консултация
Markéta Etrychová
28.7.2022

Трансформацията на спалнята не трябва да струва цяло състояние. Ефективни промени се постигат бързо и евтино с правилно подбрани декорации, текстил или мултифункционални мебели. Играта с цветовете и светлината заедно, могат да създадат нова атмосфера в спалнята. Заложете на цветове, отговарящи на даден сезон или настроение. Ще видите, че е лесно и забавно да постигнете желания ефект с помощта на малки неща.

Идеи
Markéta Etrychová
25.7.2022

Плъзгащите се врати имат силата да променят изцяло интериорната среда, в която са монтирани. Те не само спестяват място и улесняват предвижването, но допълват интериора и му придават още по-стилен, елегантен и луксозен вид.

Идеи
Markéta Etrychová
14.7.2022

Сърдечна атмосфера и уют в дома. Така с няколко думи може да се характеризира рустикалният стил, който ви обгражда със земни цветове и масивни мебели. Качествената изработка и естествените материали, не винаги трябва да изглеждат като вилата на баба ви. Рустикалният стил е намерил своето място в модерните жилища, независимо дали са къщи или апартаменти. Вдъхновете се!

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни