БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на всичко за поръчки, направени от 10 до 21 април | Пазарувай СЕГА!

Зелена Европа

Засаждаме дървета
Kateřina Pelejová
7.3.2024

Великден е един от най-щастливите дни в годината, които Ви приканват да създадете топла и приветлива атмосфера във своя дом. За тези, които искат да прибавят свой личен стил към  декорациите, ръчно направените, са чудесна възможност. Предлагаме  5 лесни и креативни идеи за великденска декорация „направи си сам“, които можете да направите с минимални разходи и максимален ефект.

Засаждаме дървета
Markéta Etrychová
1.3.2022

Нека заедно подкрепим природата и да й върнем част от това, което вземаме. Присъединете се към нас. Заедно ще засадим дървета в цяла Европа. Дърветата, водата и организмите, създават най-сложните екосистеми на планетата Земя. Постоянството и  приятелският подход към природата, ще помогнат за запазването на външния й вид за бъдещите поколения. Всяко дърво има значение!

Засаждаме дървета
Markéta Etrychová
1.3.2022

Дърветата са от съществено значение за нашия пейзаж, осигуряват кислород, дървесина, сянка и много други. Засадете дърво с нас, станете част от проекта за устойчиво развитие. Чудите се къде да поставите дървото? Ще ви дадем няколко съвета и ще обясним възможните варианти. Има определени правила за засаждане на дървета в градовете и селата, дори и в собствената ви градина. Ще преминем през няколко възможни варианта.

Засаждаме дървета
Markéta Etrychová
1.3.2022

С вашата поръчка ще получите малък подарък под формата на дърво. Това е проект Зелена Европа, с който заедно ще подкрепим природата и ще й върнем част от това, което вземаме. До вас ще стигнат два вида дървета, нека да ги разгледаме по-отблизо. 

Засаждаме дървета
Markéta Etrychová
1.3.2022

Дърветата са съществена част от нашата планета. Заедно с организмите и водата, тя създава най-сложните екосистеми, които познаваме досега. Най-важната функция на гората несъмнено е производството на кислород. Освен производството на дървесина – възобновяеми суровини, изпълнява, климатични, биологични, противонаводнителни, но и рекреационни функции. Дърветата осигуряват сянка, подслон за животните и понижават температурата.

Засаждаме дървета
Markéta Etrychová
1.3.2022

Проектът Зелена Европа включва и приложение с интерактивна карта. Засадете дървото физически на предварително избрано място и виртуално с помощта на нашето приложение. Благодарение на това ще видим мястото на всяко дърво, което сме засадили заедно. Нямате смартфон? Няма значение! Предлагаме ви няколко опции за всички видове телефони.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни