Чекмеджета за гардероб BONY
Код на продукта:

Чекмеджета за гардероб BONY

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Чекмеджета за гардероб BONY

Чекмеджетата за гардероб BONY са изработени от ламинат с дебелина 16 мм с ABS кант. Това предпазва ламината от механични повреди и влага. Предлагат много място за съхранение под формата на три чекмеджета. Използва се за подреждане на вътрешното пространство на гардероба BONY. Стилът без дръжки изглежда модерен и минималистичен. Можете да избирате от множество цветове.

Резюме:

  • Чекмеджета за гардероб
  • Място за съхранение
  • Изработени от ламинат
  • ABS кант
  • 3 чекмеджета
  • Модерен цвят
Noční stolek BONY XL
Noční stolek BONY XL
Noční stolek BONY XL

Инструкции за сглобяване: Чекмеджета за гардероб BONY

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Нощно шкафче BONY
-29 %
  Наличност 4-6 седмици
140 лв 100 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.