ТОТАЛНА СКЛАДОВА РАЗПРОДАЖБА | последни бройки на безценица | ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ

Детска стая KOLOREDO 1
Код на продукта:

Детска стая KOLOREDO 1

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Детска стая KOLOREDO 1

Детска стая KOLOREDO 1 . Практичният комплект е подходящ за всяка детска стая. Таблата на леглото е изработена от плътен ламинат. Повърхността е обработена срещу повреди. Леглото е оборудвано с практично бюро. Ъглите са обработени с ABS кант. Можете сами да изберете аксесоара, като използвате LED осветление. Избор на цвят. Декорът от бял дъб може да се комбинира с части в графит или бял гланц.

Резюме:

  • модерна детска стая
  • бюро
  • рафт
  • комбиниран скрин
  • висящ шкаф
  • LED осветление
  • избор на цвят
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(Пон - Пет 8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Огледало VERENA
-28 %
  В НАЛИЧНОСТ
400 лв 290 лв
Детски скрин  NORBET
-29 %
  В НАЛИЧНОСТ
700 лв 500 лв
Рафт TANDORA
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
90 лв 60 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.