Детски шкаф DARCY III

Детски шкаф DARCY III

Добавено в количката
Продуктът не се предлага в тази конфигурация
Код на продукта:

Описание на продукта: Детски шкаф DARCY III

Детският гардероб DARCY III е изработен от ламинат. Осигурява много място за съхранение под формата на рафтове и отворено пространство с релса за дрехи. Корпусът на шкафа е в бял матов цвят, малка тясна лента отпред, която може да се сменя на вратата около дръжките. Можете да избирате от няколко ивици на лентата, които са с лъскав дизайн.

Резюме:

  • Гардероб с три врати
  • Изработено от ламинат
  • PVC дръжки
  • Избор на цветове
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 879 323 522

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Безплатен транспорт в цяла България

Безплатен транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Безплатно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 45  дни.

Възможност за връщане на стоката до 45  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 45 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.