Детски стаи за момчета

Момчетата и момичетата се различават не само физически, но като начин на мислене, действия и разбирания за комфорт. За разлика от момичетата, момчетата са по-буйни и активни и харесват практичните и здрави мебели. Това обаче в никакъв случай не означава, че младите господа не искат стаята им да е обзаведена с модерни, удобни и функционални мебели, които да ги карат да се чувстват удобно и уютно.

Основни мебели в детските стаи за момчета

Детската стая за момчетата е като тяхната планета на мечти и фантазии. Това е място, на което светът на възрастните се пречупва и приема онези форми и очертания, които са най-удобни и разбираеми за малкия мъж. Ето защо, преди да се спрете на мебели за стаята на вашия млад господин не забравяйте да вземете под внимание неговата възраст, навици и предпочитания.

Скринове, рафтове и стелажи

За разлика от момичешките стаи, в които основно място заема големия и удобен гардероб с много място за съхранение, в стаите на младите господа централното място е отредено на удобните скринове, рафтове и стелажи. 

 

Тези мебели са много полезни на момчетата, тъй като предлагат много място, на което да съхраняват всичките си любими играчки. Производителите са наясно с тези им потребности, затова в комплектите мебели включват както стилни скринове с удобни чекмеджета, така и рафтове, витрини и стелажи, върху които малките мъже могат да нареждат всички любими вещи, на които искат да се любуват, докато лежат удобно излегнати на леглото.

Легла

Дизайнът на леглата в момчешките стаи зависи до голяма степен както от свободното пространство на помещението, така и от възрастта и от интересите на малчуганите. За по-малки момчета отличен избор са леглата във форми на коли, любими анимационни герои или класическите легла на два етажа със стълба. За по-големите момчета и тийнейджърите са по-подходящи класическите единични легла, високите легла или модерните мебели  с място за съхранение. Добър избор са и функционалните мебели, които включват легло на два етажа с бюро и допълнителни рафтове.

Гардероби

Гардеробите в комплектите детски стаи за момчета обикновено са практични, без много елементи и с изчистени линии. Младите мъже не се интересуват толкова от дизайна на тези мебели, колкото от тяхната практичност и функционалност. 

 

Затова производителите на обзавеждане за момчета включват в комплектите си класически гардероби с две врати, които предоставят достатъчно място, на което младите господа да подредят дрехите си. Разбира се, ако вашето дете иска тази мебел да е в друг дизайн, в търговската мрежа можете да откриете детски гардероби с повече врати, с огледала, ъглови модели или модели, които можете да закупите с допълнителна надстройка.

Бюра

Удобните и просторни бюра предоставят нужния комфорт по време на подготвяне на домашните, четене или забавления пред компютъра. Тези мебели трябва да бъдат съобразени със стила на останалите мебели в комплекта и да предлагат нужния комфорт и удобство на детето.

Стил и цветове

Голяма част от комплектите детски стаи за момчета са решени в класически или модерен стил. Дизайнът на мебелите е изчистен, а цветовете са класическо синьо, бяло, зелено или съчетание от няколко основни цветове.

Защо детски стаи за момчета от Expedo?

Ние можем да ви предложим широк спектър от комплекти мебели за момче, които се отличават с високо качество на изработка и стилен дизайн. 

 

Предлагаме обзавеждане в различни конфигурации, за да ви дадем възможност да се спрете на конфигурация, стил и цветове, които отговарят както на свободното място, с което разполагате, така и с изискванията на вашето дете.

 

Комплектите мебели, които ще откриете в нашия магазин са изработени от качествен ламинат или масив, декорирани са със стилни и елегантни елементи и се предлагат в голямо разнообразие от цветове.

 

Всички модели мебели за момчета, които предлагаме разполагат със сертификат за качество и безопасност и отговарят на потребностите на съвременните младежи.

 

Обзавеждайки стаята на вашето дете с мебелите на Expedo ще го направите най-щастливото момче на света.

Детска стая DARCY III
-24%
Транспорт
безплатно

Детска стая DARCY III

Мебелите са изработени от ламинат с повишена устойчивост на надраскване с дебелина 1,6 см.
  Наличност 3-5 седмици
1 700 лв 2 230 лв
Детска стая DARCY I
-23%
Транспорт
безплатно

Детска стая DARCY I

При изработката на носещите части е използван ламинат, а дръжките са изработени от PCV.
  Наличност 3-5 седмици
1 780 лв 2 300 лв
Детска стая KOLOREDO 1
0%

Детска стая KOLOREDO 1

  Наличност Очаква се скоро
Очаквайте скоро
Детска стая JAKUB, цвят, КОНФИГУРАЦИЯ 1
-13%
Транспорт
безплатно

Детска стая JAKUB, цвят, КОНФИГУРАЦИЯ 1

Модерна весела стая мечта. Можете да избирате от няколко цвята, които ще озарят пространството на вашия интериор.
  В НАЛИЧНОСТ
1 450 лв 1 660 лв
Детска стая JAKUB, цвят, КОНФИГУРАЦИЯ 2
-21%
Транспорт
безплатно

Детска стая JAKUB, цвят, КОНФИГУРАЦИЯ 2

Мебелите са изработени от висококачествено ПДЧ, а цветните части на мебелите са покрити с допълнителна защита.
  Наличност 15-20 работни дни
1 280 лв 1 630 лв
Детска стая KOLOREDO 2
-32%
Транспорт
безплатно

Детска стая KOLOREDO 2

Модерна детска стая, състояща се от бюро, витрина, скрин, рафтове с избор на декор и LED осветление.
  Наличност 15-20 работни дни
790 лв 1 170 лв
Многофункционална мебел BRINICA NR 14
-24%
Транспорт
безплатно

Многофункционална мебел BRINICA NR 14

Красив комплект подходящ както за офиса, така и за детската стая.
  Наличност 4-6 седмици
1 050 лв 1 380 лв
Многофункционална мебел BRINICA NR 15
-26%
Транспорт
безплатно

Многофункционална мебел BRINICA NR 15

Красива многофункционална мебел, подходяща, както за студенти, така и за собственици на жилища.
  Наличност 4-6 седмици
930 лв 1 250 лв

Често задавани въпроси

 1. Всички мебели подходящи за момчета, които предлагаме можете да разгледате, ако посетите нашия електронен магазин -  Expedo.bg.

 2. За да поръчате мебели за момче от нашия магазин не е необходима регистрация. Всичко, което ни е нужно, за да потвърдим поръчката ви са: трите ви имена, начин на плащане и адрес на доставка.

 3. Плащането на поръчката можете да извършите по три начина:

   

  • С наложен платеж при доставката

  • С карта или в брой, ако закупите продуктите директно от нашия склад

  • С банков превод

 4. Ако показаните цветове на мебелите за момче не ви удовлетворяват, можете да ни потърсите. Ние ще ви изслушаме и ще ви информираме дали можем да ги изпълним или не.

 5. Цените, на които предлагаме мебелите за момче са в диапазон от 810 лв до 1700 лв.

 6. Сроковете за доставка са индивидуални и обикновено отнемат от 15 - 20 дни (работни) до 3 - 5 седмици.

 7. Мебелите, включително и комплектите за детски стаи за момчета, които предлагаме са двугодишна гаранция. Гаранционното обслужване покрива поправка на комплекта, замяна или връщане на парите, ако замяната или ремонтът не са възможни.

 8. На ваше разположение сме на телефон +359 879 323 522 и на имейл info@expedo.bg. Ще отговорим на въпросите ви и ако направите запитване през Facebook страницата ни или през формата за контакти на магазина.

 9. Попълнете формата за рекламации и ни я изпратете на reklamacia@expedo.bg.