Sleva na všechny produkty do konce září | -5% s kódem SALE5.

Детски стаи за момчета

Детска стая DARCY III
Изгодна доставка
-26 %
  Наличност до 25 дни
2 210 лв 1 630 лв
Детска стая KOLOREDO 1
-19 %
  Наличност до 20 дни
1 510 лв 1 220 лв
Многофункционална мебел BRINICA NR 14
-17 %
  Наличност до 25 дни
1 280 лв 1 060 лв

Често задавани въпроси

 1. Всички мебели подходящи за момчета, които предлагаме можете да разгледате, ако посетите нашия електронен магазин -  Expedo.bg.

 2. За да поръчате мебели за момче от нашия магазин не е необходима регистрация. Всичко, което ни е нужно, за да потвърдим поръчката ви са: трите ви имена, начин на плащане и адрес на доставка.

 3. Плащането на поръчката можете да извършите по начина:

  • Плащане чрез GoPay
  • Плащане в брой на шофьора
 4. Ако показаните цветове на мебелите за момче не ви удовлетворяват, можете да ни потърсите. Ние ще ви изслушаме и ще ви информираме дали можем да ги изпълним или не.

 5. Цените, на които предлагаме мебелите за момче са в диапазон от 810 лв до 1700 лв.

 6. Сроковете за доставка са индивидуални и обикновено отнемат от 15 - 20 дни (работни) до 3 - 5 седмици.

 7. Мебелите, включително и комплектите за детски стаи за момчета, които предлагаме са двугодишна гаранция. Гаранционното обслужване покрива поправка на комплекта, замяна или връщане на парите, ако замяната или ремонтът не са възможни.

 8. На ваше разположение сме на телефон +359 879 323 522 и на имейл [email protected]. Ще отговорим на въпросите ви и ако направите запитване през Facebook страницата ни или през формата за контакти на магазина.

 9. Попълнете формата за рекламации и ни я изпратете на [email protected].

Момчетата и момичетата се различават не само физически, но като начин на мислене, действия и разбирания за комфорт. За разлика от момичетата, момчетата са по-буйни и активни и харесват практичните и здрави мебели. Това обаче в никакъв случай не означава, че младите господа не искат стаята им да е обзаведена с модерни, удобни и функционални мебели, които да ги карат да се чувстват удобно и уютно.

Основни мебели в детските стаи за момчета

Детската стая за момчетата е като тяхната планета на мечти и фантазии. Това е място, на което светът на възрастните се пречупва и приема онези форми и очертания, които са най-удобни и разбираеми за малкия мъж. Ето защо, преди да се спрете на мебели за стаята на вашия млад господин не забравяйте да вземете под внимание неговата възраст, навици и предпочитания.

Скринове, рафтове и стелажи

За разлика от момичешките стаи, в които основно място заема големия и удобен гардероб с много място за съхранение, в стаите на младите господа централното място е отредено на удобните скринове, рафтове и стелажи. 

 

Тези мебели са много полезни на момчетата, тъй като предлагат много място, на което да съхраняват всичките си любими играчки. Производителите са наясно с тези им потребности, затова в комплектите мебели включват както стилни скринове с удобни чекмеджета, така и рафтове, витрини и стелажи, върху които малките мъже могат да нареждат всички любими вещи, на които искат да се любуват, докато лежат удобно излегнати на леглото.

Легла

Дизайнът на леглата в момчешките стаи зависи до голяма степен както от свободното пространство на помещението, така и от възрастта и от интересите на малчуганите. За по-малки момчета отличен избор са леглата във форми на коли, любими анимационни герои или класическите легла на два етажа със стълба. За по-големите момчета и тийнейджърите са по-подходящи класическите единични легла, високите легла или модерните мебели  с място за съхранение. Добър избор са и функционалните мебели, които включват легло на два етажа с бюро и допълнителни рафтове.

Гардероби

Гардеробите в комплектите детски стаи за момчета обикновено са практични, без много елементи и с изчистени линии. Младите мъже не се интересуват толкова от дизайна на тези мебели, колкото от тяхната практичност и функционалност. 

 

Затова производителите на обзавеждане за момчета включват в комплектите си класически гардероби с две врати, които предоставят достатъчно място, на което младите господа да подредят дрехите си. Разбира се, ако вашето дете иска тази мебел да е в друг дизайн, в търговската мрежа можете да откриете детски гардероби с повече врати, с огледала, ъглови модели или модели, които можете да закупите с допълнителна надстройка.

Бюра

Удобните и просторни бюра предоставят нужния комфорт по време на подготвяне на домашните, четене или забавления пред компютъра. Тези мебели трябва да бъдат съобразени със стила на останалите мебели в комплекта и да предлагат нужния комфорт и удобство на детето.

Стил и цветове

Голяма част от комплектите детски стаи за момчета са решени в класически или модерен стил. Дизайнът на мебелите е изчистен, а цветовете са класическо синьо, бяло, зелено или съчетание от няколко основни цветове.

Защо детски стаи за момчета от Expedo?

Ние можем да ви предложим широк спектър от комплекти мебели за момче, които се отличават с високо качество на изработка и стилен дизайн. 

 

Предлагаме обзавеждане в различни конфигурации, за да ви дадем възможност да се спрете на конфигурация, стил и цветове, които отговарят както на свободното място, с което разполагате, така и с изискванията на вашето дете.

 

Комплектите мебели, които ще откриете в нашия магазин са изработени от качествен ламинат или масив, декорирани са със стилни и елегантни елементи и се предлагат в голямо разнообразие от цветове.

 

Всички модели мебели за момчета, които предлагаме разполагат със сертификат за качество и безопасност и отговарят на потребностите на съвременните младежи.

 

Обзавеждайки стаята на вашето дете с мебелите на Expedo ще го направите най-щастливото момче на света.