Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Детско двуетажно легло LEON 1
Код на продукта:

Детско двуетажно легло LEON 1

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Детско двуетажно легло LEON 1

Детско двуетажно легло LEON 1 . Леглото съчетава модерен дизайн и функционалност. Горното легло е снабдено с предпазна преграда. Подходящ за малки пространства с легло, бюро и много място за съхранение. Конструкцията е изработена от качествен ламинат с дебелина 1,6 см. Ръбовете са снабдени с ABS кант, който предпазва материала от механични повреди и влага. Горното легло се доставя без матрак. Възможност за избор на цветови варианти.

Резюме:

  • двуетажно легло
  • единично легло с предпазна бариера
  • бюро
  • шкафове с чекмеджета
  • ABS кант
  • без матрак
  • избор на цветови вариации
Dětská patrová postel LEON 1

Инструкции за сглобяване: Детско двуетажно легло LEON 1

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Чаршаф с ластик FLERET
-50 %
  В НАЛИЧНОСТ
100 лв 50 лв
Протектор за матрак  ZIRO
-22 %
  Наличност 2-3 седмици
90 лв 70 лв
Чаршаф с ластик JERSEY
-44 %
  В НАЛИЧНОСТ
90 лв 50 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.