Детско креватче VIKTORKA
Код на продукта:

Детско креватче VIKTORKA

Код на продукта:

Очаквайте скоро

Описание на продукта: Детско креватче VIKTORKA

Детско легло VIKTORKA . Рамката на леглото е изработена от висококачествен боров масив за стабилност и здравина с висока, защита от падане. Възможност за освобождаване на няколко прегради за по-добър достъп до детето. Регулируема височина на зоната за сън. Комфортът се осигурява от матрак и решетка, безплатно. Леглото предлага място за съхранение, което можете да изберете сами. Възможност за избор на цветен декор и място за съхранение.

Резюме:

  • Детско легло
  • Изработен от качествено масивно дърво
  • Висока защитна преграда
  • Избор на място за съхранение
  • БЕЗПЛАТНА решетка
  • БЕЗПЛАТЕН матрак
Dětská postýlka VIKTORKA
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 879 323 822

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Безплатен транспорт в цяла България

Безплатен транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Безплатно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.