ТОТАЛНА СКЛАДОВА РАЗПРОДАЖБА | последни бройки на безценица | ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ

Детско легло ELIZABETH + матрак

Детско легло ELIZABETH + матрак

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Детско легло ELIZABETH + матрак

Детско легло ELIZABETH Основата е конструкция от масивен бор, а предната част от качествен ламинат с ABS кант. Включва 2 матрака, допълнително легло и две места за съхранение под формата на чекмеджета с размери 82х80х20 см и 92х80х20 см. Размерът на чекмеджетата е адаптиран към размерите на матрака. Избор на размер и цвят.

Резюме:

  • легло с допълнително легло
  • 2 матрака
  • място за съхранение
  • масивен бор
  • качествен ламинат
  • различни цветови комбинации

Инструкции за сглобяване: Детско легло ELIZABETH + матрак

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(Пон - Пет 8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

4
Оценено 2 потребители
5
5
0x
4
4
2x
3
3
0x
2
2
0x
1
1
0x
Мила Дянкова
11.2.2023 17:29:14
Резюме: Доставката дойде за 30 календарни дни, по-бързо от обявената дата. Леглото е от масив, с изключение на чекмеджетата и трите дъскички отстрани на таблите. Не е особено луксозно. Има леки забележки по самите елементи. Допълнителния модул лесно се изтегля. Той, както и чекмеджетата са напълно отделни и самостоятелни елементи. Чекмеджетата са на колелца. Матраците са тънички, но на нас лично са ни удобни, защото спим на твърдо. Много лесно се сглобява. Нямахме липсващи части.
Галина Кръстева
22.2.2022 16:27:57
Резюме: Самото легло е много симпатично. Допълнителният модул за сън лесно се изтегля и прибира. Но съм много разочарована от матраците в комплекта - много твърди и тънки, ще трябва да ги подменям. По-добре да не се предлагат заедно и цената на леглото да е по-ниска.
Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.