Холни гарнитури и бокспринг легла - Ние не само ще Ви ги доставим, но и ще ги сглобим, като вземем и старите мебели 

Детско легло FLORENT 2 + матрак + решетка БЕЗПЛАТНО
Код на продукта:

Детско легло FLORENT 2 + матрак + решетка БЕЗПЛАТНО

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Детско легло FLORENT 2 + матрак + решетка БЕЗПЛАТНО

Детско легло FLORENT P2 . Рамката на леглото е изработена от масивно борово дърво в комбинация с ламинат за стабилност и здравина на леглото. Фронтовете са изработени от висококачествен ламинат и обработени със защитен слой срещу влошаване. Комфортът е гарантиран от матрак, изработен от висококачествена PUR пяна със сменяем антиалергичен калъф, заедно с Flex решетка, съставена от гъвкави подложки, които доставяме безплатно. В долната част ще намерите допълнително легло. Възможност за избор на цветове.

Резюме:

  • Детско легло с допълнително легло
  • 2x БЕЗПЛАТНИ масивни решетки FLEX
  • 2x БЕЗПЛАТЕН матрак от пяна
  • конструкция от ламинат и дърво
Dětská postel FLORENT 2 + matrace + rošt ZDARMA
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.