Гардероб BRINICA
Код на продукта:

Гардероб BRINICA

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Гардероб BRINICA

Гардероб BRINICA. Изработен е от висококачествен ламинат с дебелина 16 мм. Мястото за съхранение се състои от релса за дрехи и един рафт. Гардеробът е с две врати без дръжки. Предлага се в комбинация от гланц и мат. Предната страна на вратата винаги е гланц, другите части са матови. Можете да избирате от три декора.

Резюме:

  • гардероб с две врати
  • изработен от ламинат
  • релса за дрехи
  • рафт
  • 3 декора за избор
Šatní skříň BRINICA

Инструкции за сглобяване: Гардероб BRINICA

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Нощно шкафче  BRINICA
-38 %
  В НАЛИЧНОСТ
210 лв 130 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.