Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Гардероб MOSTA
Код на продукта:

Гардероб MOSTA

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Гардероб MOSTA

Гардероб MOSTA е изработен от висококачествен ламинат с дебелина 16 мм. Интериорът на шкафа създава много място за съхранение под формата на релса за дрехи и рафтове. Гардеробът е покрит с плъзгаща се врата, която е комбинация от цветно стъкло и огледало. Гардеробът се предлага в три варианта на ширина. Според избрания вариант броят на рафтовете и релсите за дрехи е различен. Можете също да избирате от повече цветове.

Резюме:

  • Гардероб
  • 16 мм дебел ламинат
  • Релса за дрехи и рафтове
  • Плъзгащи се врати
  • Огледало и цветно стъкло
  • 3 вариации на ширина
  • Избор на цвят
Šatní skříň MOSTA
Šatní skříň MOSTA

Инструкции за сглобяване: Гардероб MOSTA

Монтажни инструкции 0 Монтажни инструкции 1
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Комод COLORADO K2DP
-28 %
  Наличност 6-9 седмици
540 лв 390 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.