Гардероб ROTHEK

Гардероб ROTHEK

Очаквайте скоро

Код на продукта:

Описание на продукта: Гардероб ROTHEK

Гардероб ROTHEK. Изработен е от висококачествен ламинат с ABS кант, който предпазва ламината от механични повреди и влага. Вратите на гардероба са със заоблени ръбове или тихо затваряне. Можете да избирате от два размера на ширина. По-малкият гардероб включва рафтове и пространство с релса за дрехи, по-големият размер на гардероба има рафтове в средната част и пространства с релса за дрехи отстрани. И двата вида имат частично огледално на вратата. Вратите имат малки отвори, чрез които се отварят.

Резюме:

  • Гардероб
  • Изработен от ламинат
  • ABS кант
  • Рафтове
  • Релси за закачалка
  • Лесно отваряне
  • Избор на размер
Šatní skříň ROTHEK
Šatní skříň ROTHEK
Šatní skříň ROTHEK
Šatní skříň ROTHEK

Инструкции за сглобяване: Гардероб ROTHEK

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 325 40 123

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Безплатен транспорт в цяла България

Безплатен транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Безплатно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.