Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Гардероб с плъзгащи врати BLASICO
Код на продукта:

Гардероб с плъзгащи врати BLASICO

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Гардероб с плъзгащи врати BLASICO

Гардероб с плъзгащи врати BLASICO. Осигурява достатъчно място за съхранение под формата на релса за дрехи и няколко рафта. Гардеробът е изработен от качествен ламинат с дебелина 1,6 см. Придружен от PVC фурнир, който помага да се поддържа възможно най-дълъг живот на мебелите. Плъзгачите осигуряват прецизна и безпроблемна работа на вратата. Възможност за избор на различни размери и няколко цветови вариации.

  • Гардероб с плъзгащи врати
  • Ламинирани PVC кантове
  • Релса за дрехи и рафтове
  • Избор на ширина и цвят
  • Огледало
Posuvná skříň BLASICO
Posuvná skříň BLASICO

Инструкции за сглобяване: Гардероб с плъзгащи врати BLASICO

Монтажни инструкции 0 Монтажни инструкции 1
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Тапицирано разтегателно легло TOMIO + горнище БЕЗПЛАТНО
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
-33 %

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.