Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Гардероб с плъзгащи врати SALVINI 1
Код на продукта:

Гардероб с плъзгащи врати SALVINI 1

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Гардероб с плъзгащи врати SALVINI 1

Гардероб с плъзгащи врати SALVINI 1. Той е изработен от висококачествен ламинат с дебелина 1,6 см, който е оборудван с ABS кант, за да предпазва ламината от механични повреди и влага. Гардеробът е разделен отвътре на няколко рафта, част от които са релси за дрехи. Плъзгащите се врати с тесни дръжки перфектно допълват дизайна на гардероба. Предлага се в множество цветове и размери.

Резюме:

  • Гардероб
  • Плъзгащи се врати
  • Изработен от ламинат
  • ABS кант
  • Релса за дрехи и рафтове
  • Избор на цвят
  • Избор на размер
  • Огледала
Posuvná skříň SALVINI 1
Posuvná skříň SALVINI 1
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Гардероб с плъзгащи врати SALVINI 2
-32 %
  Наличност 4-6 седмици
1 080 лв 730 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.