Гардероб с плъзгащи врати SQUERE
Код на продукта:

Гардероб с плъзгащи врати SQUERE

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Гардероб с плъзгащи врати SQUERE

Гардероб с плъзгащи врати SQUERE. Конструкцията е изработена от висококачествен ламинат с дебелина 1,6 см. с ABS кант, който предпазва ламината от механични повреди и влага. Гардеробът е разделен отвътре на няколко рафта, включително релси за дрехи. Плъзгащите се врати с оформено огледало и тесни дръжки перфектно допълват дизайна на шкафа. Предлага се в множество цветове и размери.

Резюме:

  • гардероб
  • плъзгащи се врати
  • изработен от ламинат
  • ABS кант
  • релса за дрехи и рафтове
  • избор на цвят
  • избор на размер
Posuvná skříň SQUERE
Posuvná skříň SQUERE
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Нощно шкафче NOTTA P1
-17 %
  В НАЛИЧНОСТ
180 лв 150 лв
Тапицирано легло DOUBLE 2
-18 %
  В НАЛИЧНОСТ
1 070 лв 880 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.