10 % отстъпка на всичко – на вече намалени стоки от 01. до 04. юни | с код EXPEDO10

Ъглово бюро SPARTAN II
Код на продукта:

Ъглово бюро SPARTAN II

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Ъглово бюро SPARTAN II

Ъгловото бюро SPARTAN II Corner Desk е полезен помощник да поставите компютър, така и за досадни учебни моменти. Голяма площ на бюрото, два рафта, издърпващ се плот за клавиатурата и шкафчето с врати осигуряват много място за съхранение. Този продукт е подходящ за всяка детска и студентска стая. Добавете към този качествен ламинат, ABS ръбове, лесна поддръжка, защитни характеристики и приятни весели цветове и получавате перфектните мебели за родители, които биха искали да обзаведат нова стая на децата си, на прага, на детството и пубертета.

Инструкции за сглобяване: Ъглово бюро SPARTAN II

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(7:00 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Гардероб с огледало TALIA
-34 %
  В НАЛИЧНОСТ
1 640 лв 1 090 лв
Разтегателен диван SPARTAN
-25 %
  В НАЛИЧНОСТ
1 000 лв 750 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.