При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Трапезен стол LUTOS Velvet
Код на продукта:

Трапезен стол LUTOS Velvet

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Трапезен стол LUTOS Velvet

Трапезен стол LUTOS Velvet. Столът ще ви впечатли със своята форма на фотьойл в скандинавски стил. Конструкцията на стола е изработена от метал, краката осигуряват необходимата стабилност и здравина в цвят матово черно. Много удобна седалка, тапицирана с мека на допир материя. Можете да избирате от повече предлагани цветове.

Резюме:

    • стол за хранене
    • удобна тапицерия
    • плат
    • ватирана облегалка
    • метални крака

 

Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(По - Пе: 7 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.