ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

Холна маса NEMO
Код на продукта:

Холна маса NEMO

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Холна маса NEMO

Плотът на холната маса NEMO е изработен ат ламинат с дебелина 1,8 см. в комбинация от два цвята. Краката са оформени от метал, лакирани в черен цвят. Масата може да се регулира на дължина или да се раздели на два отделни елемента. Резюме:

  • модерна холна маса
  • стабилна конструкция
  • качествен ламинат
  • метални крака
  • може да се раздели на две маси
  • индустриален дизайн

Konferenční stolek NEMO
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Мебели за хол URAL XL
-25 %
  В НАЛИЧНОСТ
730 лв 550 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.